Un nou divorț în showbiz. Sofía Vergara și Joe Manganiello se despart după 7 ani de căsnicie

Data publicării:
Sofia Vergara și Joe Manganiello. Foto: Instagram
Descriere foto: Sofia Vergara și Joe Manganiello. Foto: Instagram

Sofía Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după șapte ani de căsnicie. Cei doi au făcut anunțul într-o declarație comună.

Magia din căsnicia dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello a dispărut. Absolventa de la Modern Family și starul din Magic Mike s-au despărțit după șapte ani de căsnicie. Anunul a fost făcut pe 17 iulie.

Sofía Vergara și Joe Manganiello se despart după 7 ani de căsnicie

"Am luat dificila decizie de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.", au spus cei doi într-o declarație comună pentru Page Six. 

E! News a luat legătura cu reprezentanții lui Vergara și Manganiello, dar nu a primit niciun răspuns.

Vestea despărțirii vine la o săptămână după ce Vergara a împlinit 51 de ani. Cu această ocazie, actrița a sărbătorit alături de prieteni în Italia, dar Manganiello nu a apărut în nicio fotografie pe care a postat-o pe Instagram.

Cu toate acestea, actorul a împărtășit o urare adusă Vergarei pe rețelele de socializare, scriind alături de o fotografie de la 10 iulie, în care apare cuplul, "La mulți ani, Sofia".

Cum s-au cunoscut cei doi

Vergara și Manganiello, în vârstă de 46 de ani, și-au intersectat drumurile de mai multe ori înainte de relația lor. Cu toate acestea, abia pe 15 iunie 2014 - la o lună după ce Vergara a dezvăluit că a renunțat la logodna cu omul de afaceri Nick Loeb - cei doi au avut prima lor întâlnire.

După cum se povestește, Manganiello călătorea în interes de serviciu când a aflat că Vergara era singură, așa că i-a luat numărul de telefon de la colegul ei de scenă Jesse Tyler Ferguson și a scos-o în oraș în New Orleans. "La prima noastră întâlnire, ea mi-a dat toate motivele pentru care nu va funcționa niciodată", a declarat el pentru Haute Living în 2015. "Cum ar fi: "Ești prea tânăr, ești actor, ești asta, ești aia", iar ea o făcea doar ca să se audă pe ea însăși spunând asta. Încerca să se convingă să nu se ducă acolo."

Și de aceea Manganiello a făcut totul pentru a o cuceri pe Vergara, care este mama unui fiu de 31 de ani, Manolo.

"'Uite, s-ar putea să ai nevoie să fii singură, iar eu înțeleg asta'", și-a amintit Manganiello că i-a spus actriței în timpul unei apariții din 2022 la emisiunea The Jess Cagle Show de la SiriusXM. "'Acum nu pot să-ți promit că voi fi acolo la sfârșitul procesului tău de autodescoperire. Dar, de exemplu, dacă ai nevoie să fii singură, voi înțelege. Mă voi descurca cu asta, viața va merge mai departe.""".

Inteligența ascuțită a Vergarei a fost unul dintre motivele pentru care Manganiello a căzut cu capul pe umeri. Cât despre ceilalți? "M-a mirosit și nu s-a putut abține", a glumit Vergara la Good Morning America la scurt timp după ce cei doi au început să se întâlnească. "Asta e tot ce ai nevoie, dacă îl vrei pe Joe". 

În decembrie 2014, cuplul s-a logodit, după ce Manganiello i-a cerut mâna într-o cerere în căsătorie romantică la apus de soare, în ajunul Crăciunului. "Nu am văzut niciodată doi oameni atât de îndrăgostiți cu adevărat", a declarat o sursă pentru E! News la vremea respectivă. "Felul în care vorbesc unul cu celălalt, se ating unul pe celălalt. Este incredibil."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel