Un nou DIVORȚ în showbiz. Mihaela Cernea, solista trupei Class, divorțează după 18 ani de căsnicie: Am depus actele

Data publicării:
Descriere foto: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook

Mihaela Cernea, solista trupei Class, a decis să divorțeze de Costin Craioveanu, după 18 ani de căsnicie.

În ultimul perioadă s-a zvonit că Costin Craioveanu ar fi bătut-o pe soția sa, Mihaela Cernea. Pictorul neagă acuzațiile care i-au fost aduse și spune că nu ar putea niciodată să dea într-o femeie, mai ales în soția lui. Acum, Mihaela Cernea a confirmat faptul că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde în urmă aproximativ două luni a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său, Costin Craioveanu.


„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea, pentru Click!.

Artistul susține că nu știa nimic de decizia soției sale și că a aflat din presă acest lucru „Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”.

Avocatul lui Costin Craioveanu a declarat că artistul o iubește foarte mult pe soția sa și nu vrea să divorțeze. De asemenea, acesta a precizat că îi pare rău că Mihaela Cernea a luat  această decizie. 

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar. Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul Dragoș-Cristian Lica, pentru sursa mai sus menționată.

Mihaela Cernea, ordin de restricție împotriva soțului

Pictorul Costin Craioveanu  s-ar fi urcat băut la volan, după ce ar fi cauzat un accident pe o stradă din Cotroceni, potrivit Antena 3.

„Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au declarat  oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei pentru Gândul.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce acesta s-a ales cu un ordin de restricție, după ce ar fi devenit violent cu soția sa, artista Mihaela Cernea. Cei doi au doi copii împreună și mai multe afaceri, printre care și o sală de fitness. 

Costin Craioveanu este cunoscut în lumea mondenă pentru picturile sale. Un tablou pictat de acesta pleacă de la 1000 de euro, potrivit site-ului pe care pe expune. 

Costin Craioveanu ar fi distrus două autoturisme în Cotroceni

Potrivit Antena 3, „Pictorul vedetelor”  ar fi avariat două autoturisme staționate, pe o stradă din Cotroceni, unde acesta locuiește împreună cu soția sa.. Vecinii ar fi sunat la 112, iar la venirea poliției, artistul ar fi explicat că accidentul s-ar fi produs din cauza cauciucurilor de vară pe care le are montate pe mașină și că autoturismul său ar fi alunecat în cele două mașini avariate. 

Legal, bărbatul nu ar fi avut voie să se afle pe acea stradă, după ce, pe 20 ianuarie, anul curent, soția sa ar fi silicitat un ordin de restricție pe numele acestuia, după ce ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri, arată Antena 3. 

Astfel că, pictorul nu avea voie să se apropie la 200 de metri de reclamantă și timp de 3 luni ar fi obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel