Un nou divorț cutremură lumea mondenă. Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu și-au spus „adio”: „Nu a mai mers din multe motive”

Data publicării:

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au pus capăt relației lor de iubire. 

Un nou divorț cutremură showbiz-ul românesc. Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu și-au spus „adio”, după o relație de 10 ani de zile. Cei doi au spus oficial „da” în 2019, când frumoasa artistă a avut parte de o cerere în căsătorie inedită. Totuși, chiar dacă lucrurile păreau roz între ei, filmulețele și pozele de pe rețelele de socializare fiind cele care dovedeau acest lucru, în realitate se pare că situația stătea cu totul diferit. Invitată în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, de pe Pro TV, artista a povestit cum ruptura dintre ea și partenerul ei de viață s-a produs deja de mai bine de câteva luni de zile. 

„Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. A fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi si aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp.

Ruptura s-a produs în timp și chiar mă întreb dacă am procedat corect că am tăcut de când s-a produs ruptura. Așa am știut eu să gestionez situația în momentul respectiv. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Sunt multe amintiri. Pentru aceste amintiri ne-am gândit foarte mult (n.r dacă să divorțeze).”, a declarat Francisca Dulceanu, în cadrul emisiunii „La Măruță”, la ProTV.

Te poate interesa și: Cătălin Măruță, înlocuit cu Adela Popescu în cadrul emisiunii. Prezentatorul va ajunge pe masa de operație

 

Motivul despărțirii dintre cei doi

Principalul motiv al despărțirii a fost distanța, susține Francisca care spune că joburile celor doi îi țineau întotdeauna pe drumuri, motiv pentru care aceștia făceau un adevărat efort pentru a se întâlni. 

„Businessul il ținea pe drumuri, ceea ce fac eu mă ținea pe drumuri. Noi făceam un real efort să fim în locurile acelea împreună. Sunt chestii care nu sunt grave, dar prin care trece orice cuplu. Din orgoliu poate am băgat lucruri sub preș, poate nu am vorbit cât trebuia să vorbesc.

Când e roz si minunat nu există să te apropii de altă persoană. Eu zâmbesc cu oricine. Bogdan e un pic mai rezervat și asta mi-a și plăcut la el, că e diferit față de mine. Între noi nu a fost o ruptură violentă. Dacă era așa, nu era un divorț amiabil. Nu a fost vorba de infidelitate.”, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Citește și: Gabriela Cristea, traumatizată de căsnicia cu Marcel Toader: „M-a agresat fizic. Am în continuare niște frustrări și niște angoase”

 

„Noi inclusiv ieri am mâncat la aceeași masă”

Chiar dacă actele de divorț au fost deja semnate, Francisca susține faptul că ea și fostul soț eu rămas în cele mai bune relații, ba chiar aceștia se mai întâlnesc adesea pentru a lua masa împreună.

„De multe ori am pus cariera pe primul loc. Poate că am făcut compromisuri și am renunțat la anumite lucruri in familie, de a petrece timpul cu ei, de a petrece concedii în familie. Poate că am supus și familia la o presiune pe care nu trebuia să o supun. Ai mei suferă foarte mult în momentul acesta. Noi inclusiv ieri am mâncat la aceeași masă.”, a încheiat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel