Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc. Anunțul a fost făcut chiar de Pepe

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe, instagram
Descriere foto: Pepe, instagram

Deși apăreau mereu cu zâmbetul pe buze, aparent fericiți în fiecare postare de pe site-urile de socializare, au decis să o ia pe drumuri separate.

Pepe și Raluca și-au spus ADIO! Cei care au fost ani la rând unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar din relația lor de iubire au venit pe lume și cei doi copii, iată că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de Pepe pe rețelele de socializare.

"Vreau să vă fac un anunț extrem de important pentru mine, cât și pentru voi. E trist, totodată, dar adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact, nu am avut încotro"a spus Pepe pe rețelele de socializare.

Raluca a fost cea care a luat această decizie, iar în acest moment cei doi nu mai locuiesc împreună: "A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni, dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau, cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare buna pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri" , a spus Pepe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel