„Un miracol ne-a salvat copilul”. Mirela și Elvis Năsturică, momente emoționante de Sfânta Parascheva

Data publicării:

Mirela și Elvis Năsturică au vorbit despre miracolul pe care l-au trăit de Sfânta Parascheva.

În sfânta zi ce o celebrează pe Sfânta Parascheva Mirela Năsturică a trăit coșmarul vieții ei.  A fost la un pas să o piardă pe fiica ei, Sara. “Într-o curbă din comuna Afumați, eram în mașină si o aveam pe cea mică în spate. Lângă ea stătea Gică, un angajat de-al nostru. Eu am blocat ușile mașinii, dar în curbă am auzit portiera cum s-a deschis, am realizat că cea mică a deschis ușa. Băiatul care stătea lângă ea, a auzit cum s-a deschis portiera, a întins mâna și a apucat copilul înainte ca Sara să sară din mașină. Eram pe un drum cu trafic intens, am evitat o tragedie”, a povestit artista clipele de coșmar la Exclusiv VIP. 

Minunea făcută de Sfânta a lăsat-o pe soția lui Elvis Năsturică marcată pe viață.  “Nu am să uit niciodată, ținem acum la Gică, salvatorul fiicei noastre, de zece ori mai mult. Fetița ne trăiește, a fost o minune pe care nu o  vom uita niciodată”, a mai povestit Mirela Năsturică la Prima TV. 


Mirela și Elvis Năsturică, poveste de dragoste ca în filme


Mirela și Elvis Năsturică s-au căsătorit la trei săptămâni după ce s-au cunoscut. Mai mult, artista susține că și-a visat soțul înainte să-l cunoască. 

Mirela Năsturică avea doar 18 ani cand destinul i l-a scos in cale pe cel care i-a devenit, ulterior, partener si tatal copiilor ei.

”Intotdeauna mi-am dorit un sot asa cum este Elvis, 10 vieti daca as trai tot momentele alaturi de el as vrea sa le petrec. Cand eram mica, bunica imi punea busuioc sub perna de Sf. Andrei, sa-mi visez ursitul. Exact cum l-am visat, asa este sotul meu, Elvis, identic!”, a marturisit Mirela Nasturica in emisiunea Folclorul sub lupa.

Sora lui Elvis, care era colegă de liceu cu Mirela, a fost cea care le-a făcut cunoștință. Artistul a mers în curtea liceului Dinu Lipatti pentru a o cunoaște pe tânăra care avea să-i devină soție trei săptămâni mai târziu. 

”A venit intr-un Audi la scoala. Ziceam in mintea mea ca daca nu coboara din masina si nu-mi saruta mana, nu-mi place. Asa a si facut! M-am topit toata, dragoste la prima vedere a fost! Prietenia dintre noi a durat doar trei saptamani si ne-am casatorit.”, a mai povestit Mirela, la Etno tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel