„Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”. Andreea Antonescu rupe tăcerea despre despărțirea de tatăl bebelușului

Data publicării:

Andreea Antonescu a vorbit despre separarea de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale. Cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva luni și nimic nu prevestea despărțirea. 

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au devenit părinți de puțin timp, iar cei doi păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, departe însă de luminile reflectoarelor. Chiar dacă vedeta nu a dat niciodată de înțeles faptul că între ea și partenerul de viață ar putea fi vorba despre neînțelegeri, se pare că despărțirea a fost inevitabilă. La mai puțin de un an de când și-a anunțat relația cu Victor, Andreea Antonescu își anunță fanii că relația s-a încheiat. Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivul care a produs ruptura, dar spune că cei doi vor rămâne în relații bune, de dragul bebelușului pe care îl au împreună.


„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory, spre mirarea tuturor. 


Motivul despărțirii

Acum, vedeta oferă noi detalii despre ruptura de partenerul ei și spune că „nepotrivirea de caracter” ar fi făcut lucrurile imposibile în relația lor. 


„Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Invitată în cadrul podcast-ului Vin de-o poveste, cântăreața a dezvălui că decizia dezpărțitii au luat-o împreună, după ce au analizat situația și au ajuns la concluzia că ar fi mai fericiți separat.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie.

Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este.”, a mărturisit Andreea Antonescu în cadrul podcastului Vin de-o poveste. 

Andreea Antonescu a reușit recent să divorțeze de tatăl Siennei

Au trecut aproximativ 5 ani de zile de când Andreea Antonescu și Traian, tatăl primei fetițe ale sale, s-au despărțit. Cu toate acestea, procesul a fost unul destul de complicat, motiv pentru care divorțul oficial s-a produs la finalul anului trecut. Bărbatul este stabilit în Las Vegas,motiv pentru care tot acest proces le-a fost îngreunat. După separare, fiica celor doi a rămas să locuiască alături de mama ei, în România. 

"Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt", a declarat aceasta, potrivit profm.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel