Un centru SPA cu bere se deschide la Bruxelles. Berea va fi servită la robinet

Data publicării:
Captura foto Youtube/ sursa GoodBeer Spa
Descriere foto: Captura foto Youtube/ sursa GoodBeer Spa

Belgienii vor putea în curând să se relaxeze în hamei şi orz într-un centru SPA cu bere care se va deschide în premieră în Belgia.

Centrul ''Good Beer Spa'' din sudul capitalei Belgiei, Bruxelles, a fost înfiinţat de Benedict Biebuyck, în vârstă de 42 de ani, şi de partenera sa, Ana Bordonada, după ce cuplul s-a bucurat de o astfel de experienţă la Praga, în Republica Cehă, în urmă cu câţiva ani.


Biebuyck prepară amestecul pentru jacuzzi din hamei, drojdie şi malţ, în combinaţie cu bere. El îl toarnă apoi în jacuzzi, unde clienţii stau timp de 45 de minute.

 

Înainte de inaugurarea centrului, la 4 iunie, cei doi au invitat câţiva vecini, care s-au declarat încântaţi de arome şi de atmosfera relaxantă.

''Am auzit că întinereşte pielea, aşa că, cine ştie, s-ar putea să mă facă să par cu zece ani mai tânără! În plus, îmi place mirosul, este foarte natural, mă simt ca în natură!'', a declarat pentru Reuters Aleksandra Tarchini, web designer în vârstă de 34 de ani din Bulgaria.

 

Youtube video image


Dermatologii par să nu fie însă de acord cu beneficiile oferite pielii. Vera Rogiers, directoarea departamentului dermato-cosmetică din cadrul Facultăţii de Medicină de la Free University din Bruxelles, a declarat pentru Reuters că perioada de 45 de minute petrecută în jacuzzi poate distruge bariera naturală de protecţie a pielii.

''Aceste substanţe, aceste produse naturale, conţin destul de multe substanţe active, însă nu doar despre substanţele active este vorba; concentraţia joacă un rol foarte important'', a spus ea adăugând că aceasta ''este extrem de redusă''.

 

''Aşadar, nu există niciun beneficiu pentru piele dacă stai în acel amestec cu o concentraţie redusă'', a precizat Rogiers.


Biebuyck şi Bordonada aşteaptă acum cu nerăbdare să primească, începând de luna viitoare, publicul care va avea posibilitatea să rezerve un jacuzzi privat, pentru până la două persoane, contra sumei de 115 euro. Preţul include acces la o cantitate nelimitată de bere servită de la robinet, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel