Un celebru actor habar nu avea că este pandemie

Data actualizării: | Data publicării:
Jarred Leto, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jarred Leto, sursa foto Instagram

Despre actorul Jarred Leto știm că este câștigător a numeroase premii în cinematografie printre care se numără și un Oscar, pe care l-a primit în 2013, pentru rolul secundar în filmul Dallas Buyers Club.

Actorul este celebru și pentru aparițiile sale neobișnuite la diverse evenimente sociale iar stilul său de viață este și acesta nu tocmai unul uzual.

Într-un recent interviu acordat lui Jimmy Fallon, Jared Leto a povestit că el nu a știut destul de multă vreme că este pandemie.

Actorul a povestit că la începutul anului trecut s-a retras în izolare, într-o așa-zisă tabără. Scopul era acela de a se relaxa, de a se destresa. Cei care organizează astfel de tabere interzic telefoanele, televizoarele iar participanții nu vorbesc între ei și chiar nici nu se privesc în ochi.


Îndrumătorii acelei tabere, după ce a fost declarată pandemia, au decis să nu le comunice nimic participanților despre acest lucru.

Problema a fost ca după cele două săptămâni, atunci când s-a întors în civilizație, Leto a avut șocul vieții lui. Se întorsese într-o lume post-apocaliptică, în plină carantină și declarată starea de urgență, notează DC Medical

Așa că izolarea dorită de actor s-a transformat brusc în izolarea pe care orice artist o urăște cel mai mult, cea față de publicul său.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel