Un bărbat și-a vopsit câinele pentru a-l transforma în celebrul personaj de Crăciun, Grinch. Cum arată patrupedul/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Gabriel Feitosa, un îngrijitor de câini, a petrecut trei ore transformându-l pe Teddy, un cățeluș superb, în Grinch, pentru Crăciun.

Un îngrijitor de câini a uimit pe toată lumea, după ce a transformat un superb Bichon Frise alb și pufos în Grinch, cu blană verde și haină roșie.

Gabriel Feitosa, care provine din San Diego, SUA, a petrecut trei ore pentru a transforma cățelul de patru ani folosind vopsea de păr vegană, non-toxică și foarfeci.

Profesionistul în vârstă de 29 de ani spune că Teddy Bichon a fost "modelul perfect", iar stăpânii săi au fost absolut încântați de aspectul său festiv colorat.

"Am folosit vopsea de păr pentru animale de companie vegană, non-toxică, pentru a scoate în evidență culorile", a explicat Gabriel. "Teddy, fiind un câine alb, a fost modelul perfect pentru aceasta și, cu ajutorul foarfecelor, am creat forme pentru a da viață designului.", potrivit mirror.co

 

Transformarea i-a conferit animalului de companie un cap, o față, picioare, labe și coadă de culoare verde. Apoi a fost adăugat colorant roșu pentru a da iluzia unui costum de Moș Crăciun.


Abilitățile de stilizare a câinilor lui Gabriel i-au adunat mii de urmăritori pe rețelele de socializare și, deși aspectul îndrăzneț ridică uneori întrebări legate de siguranță, el a dat asigurări că clienții sunt bine îngrijiți.

El a spus: "Oamenilor chiar le place, unii sunt îngrijorați pentru că nu știu cum se face procesul și dacă este sigur, dar vă asigur că este complet sigur, vopselele sunt dezvoltate special pentru animalele de companie și toate ingredientele de pe vopsea sunt aprobate de FDA."

 

Acest tip de stilizare pentru un câine de talie mică începe de la 280 de dolari (211 lire sterline), iar prețul crește în funcție de mărimea câinelui. Pentru rasele mai mari, prețul de pornire este de 500 de dolari (377 lire sterline).

Modelele mai complicate pot costa mai mult, în funcție de numărul de vopsele colorate și de tehnicile folosite.

Fanii lui Gabriels au arătat mult sprijin pentru ultima sa transformare în Grinch pe TikTok, videoclipul având 1,9 milioane de vizualizări.

 

"Aș face asta cu siguranță câinelui meu. Atât de drăguț", a comentat cineva.

@gabrielfeitosagroomer

When Teddy tried to steal ##xmas . ##creativegrooming ##bichonfrise ##doggrooming ##doggo ##grinchmas ##grinchtiktok

♬ You’re A Mean One Mr. Grinch - The Seussetts



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel