Un bărbat din Botoșani a fost înjunghiat de soție, după ce i-a reproșat că nu știe să împăturească sarmalele

Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, a ajuns de urgență la spital, după ce i-a reproşat soției că nu ştie să facă sarmale.

Caz șocant la Botoșani, chiar în Sâmbăta Mare. Un bărbat din  comuna Albeşti, judeţul Botoşani a fost băgat în spital de propria soție. Totul a început când bărbatul, în vârstă de 55 de ani, fiind sub influența alcoolului i-a reproșat soției sale că nu știe să învelească sarmalele.

Scoasă din sărite de vorbele soțului său, femeia de 55 de ani a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat. Scandalul s-a încheiat abia după ce fiul celor doi soţi a intervenit şi i-a despărţit. De asemenea, acesta a sunat și la 112, după ce a văzut că tatăl său sângerează.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani.

"Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta", a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, pentru monitorulbt.ro.

La internare, bărbatul a mărturisit că s-a tăiat într-o bucată de tablă, însă ulterior s-a aflat tot adevărul. Drept urmare, femeia a fost audiată de poliţişti şi ulterior internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă în momentul agresiunii avea sau nu discernământ, potrivit Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel