Un bărbat a trăit trei luni pe un aeroport de teama coronavirusului

Data publicării:
Foto Unsplash/ Autor Marco López
Descriere foto: Foto Unsplash/ Autor Marco López

Un bărbat din California care le-a spus poliţiştilor că i-a fost prea teamă să călătorească cu avionul din cauza coronavirusului s-a ascuns timp de trei luni într-o secţiune securizată a Aeroportului Internaţional O'Hare din Chicago până la arestarea sa la sfârşitul săptămânii trecute.

Aditya Singh, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat de mai multe infracţiuni, între care pătrunderea într-o zonă restricţionată a aeroportului şi furt.

Procurorii au declarat duminică în instanţă că Singh a ajuns pe aeroportul O'Hare cu un zbor din Los Angeles pe 19 octombrie şi ar fi trăit de atunci în zona de securitate a aeroportului, fără să fie observat de angajaţi.

Sâmbătă după-amiază doi angajaţi ai United Airlines l-au abordat pe Singh şi i-au cerut permisul de acces. El şi-a coborât masca de protecţie şi le-a arătat o insignă de identificare pe care o purta la gât. Aceasta i-ar fi aparţinut de fapt unui manager al aeroportului care a dat-o dispărută pe 26 octombrie. Angajaţii au sunat la poliţie, iar Singh a fost arestat.

Singh le-a spus poliţiştilor că a găsit insigna pe jos, în aeroport, şi că a luat-o pentru că "era prea speriat să plece acasă din cauza COVID-19". În acest timp, Singh ar fi primit mâncare de la alţi pasageri.

Bărbatul locuieşte într-o suburbie a Los Angeles împreună cu alţi colegi de apartament. El are o diplomă de master în domeniul ospitalităţii şi este şomer.

Instanţa de judecată i-a interzis lui Singh accesul în aeroport şi a stabilit o cauţiune de 1.000 de dolari pentru eliberarea sa. El urmează să se întoarcă în instanţă pe 27 ianuarie, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel