Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat 16 pisici

Data publicării:
Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat 16 pisici, sursa pixabay
Descriere foto: Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat 16 pisici, sursa pixabay

Un britanic de 54 de ani a fost găsit vinovat, după ce a înjunghiat 16 pisici, iar pe unele dintre acestea chiar le-a ucis. 

Un bărbat din Marea Britanie a fost găsit vinovat, după ce acesta a înjunghiat 16 pisici. Totul a avut loc în orașul din sudul extrem, Brighton, conform informațiilor poliției, scrie CNN. Bărbatul de 54 de ani, numit Steve Bouquet, a atacat animalele de casă a mai multor gospodării într-o perioadă extinsă pe 9 luni, începând din octombrie 2018. Nouă dintre pisicile atacate au decedat din cauza rănilor cauzate. Bouquet a negat că ar fi vinovat și a respins acuzațiile de vandalism și posesie de armă albă într-un spațiu public. Acesta a fost condamnat miercuri de Judecătoria orașului Chichester, după un proces ce a durat 8 zile. 

Juriul a asistat la audierile proprietarilor animalelor, care au relatat modul în care a fost nevoie să își îngrijească animalele, costurile fiind considerabile, după atacurile vicioase ale lui Bouquet. Sentința finală a acestuia va fi pronunțată pe 12 iulie. După primele atacuri comise de Bouquet în Brighton, poliția nu a fost sigură de pista pe care trebuia să o urmărească pentru a prinde criminalul. 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel