Un bărbat a devorat 76 de hot dogs în 10 minute, depăşindu-şi propriul record VIDEO

Data publicării:
Joey Chestnut, foto Instagram
Descriere foto: Joey Chestnut, foto Instagram

Un american, campion în arta devorării de hot dogs, şi-a doborât propriul record duminică, înghiţind 76 în 10 minute în timpul unei competiţii desfăşurate la New York

Joey Chestnut, cunoscut sub porecla de "Jaws", a câştigat pentru a 14-a oară tradiţionalul concurs internaţional Nathan's Hot Dog Eating Contest, care se desfăşoară anual pe 4 iulie, cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite.
 

Campionul, care înghiţise 75 de hot dogs anul trecut, şi-a zdrobit concurenţii, înghiţind cu 26 de hot dogs mai mult decât concurentul situat pe locul al doilea, Geoffrey Esper.

Din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus, competiţia nu a putut avea loc în exteriorul restaurantului de hot dogs Nathan's din Coney Island, Brooklyn, ci pe un stadion de baseball din apropiere, unde se aflau 5.000 de spectatori.

"M-am simţit bine pentru că au fost fani", a declarat Joey Chestnut pentru canalul sportiv ESPN, care a transmis evenimentul, după ce ediţia din 2020 s-a desfăşurat în interior, fără spectatori şi în spatele plexiglasului, pentru a limita riscul răspândirii coronavirusului.
 

 

Youtube video image

Chestnut a câştigat 14 din ultimele 15 concursuri de la victoria sa împotriva japonezului Takeru Kobayashi, de şase ori campion, în 2007. Singura dată înfrângere din această perioadă a fost împotriva lui Matt Stonie în 2015, notează Agerpres. 

La competiţia dedicată femeilor, Michelle Lesco a înghiţit 30 de hot dogs şi trei sferturi impunându-se în faţa lui Sarah Rodriguez, clasată pe locul al doilea. De şapte ori campioana Miki Sudo nu şi-a putut apăra titlul, deoarece aşteaptă primul său copil în această lună.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel