Un animal periculos semnalat în Cracovia s-a dovedit a fi un... croasant

Data actualizării: | Data publicării:
KTOZ, sursa facebook
Descriere foto: KTOZ, sursa facebook

Inspectorii polonezi din domeniul protecţiei animalelor s-au declarat amuzaţi miercuri după ce au fost solicitaţi să intervină în legătură cu un posibil animal cu aspect periculos care se ascundea într-un copac.

Societatea pentru Protecţia Animalelor (SPA) din Cracovia a declarat într-un mesaj postat pe Facebook că a primit un apel disperat de la un locuitor al acestui oraş din sudul Poloniei, care susţinea că a observat un animal straniu.

"Stă de două zile într-un copac din faţa casei! Oamenii nu îşi deschid ferestrele de teamă că ar putea să le intre în case", a spus locuitorul. "Este maro şi se află într-un copac", a adăugat persoana respectivă, citată de organizaţie.

Personalul SPA a sugerat că ar putea fi vorba despre o pasăre de pradă, însă persoana care i-a contactat a declarat că animalul seamănă mai degrabă cu o iguană, cu toate că iniţial nu a găsit cuvântul potrivit şi l-a numit "lagună".

Inspectorii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit obiectul reclamaţiei într-un liliac, observând că acesta nu avea "nici picioare, nici cap". "Ştiam deja că nu aveam cum să ajutăm această creatură... Misterioasa 'lagună' s-a dovedit a fi un croasant", au raportat ei.

SPA şi-a exprimat speranţa că acest incident nu va descuraja populaţia să apeleze la ea în cazul în care observă animale aflate în pericol. Societatea a notat că a primit apeluri în legătură cu pisici şi câini abandonaţi, şi chiar peşti, relatează Agerpres.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel