Un an de la moartea lui Leo Iorga. Ce gest a făcut fiul cel mic al regretatului artist

Data actualizării: | Data publicării:
Paul Iorga, instagram
Descriere foto: Paul Iorga, instagram

Paul Iorga a decis, cu ocazia împlinirii unui an de la moartea tatălui său, să marcheze momentul cu ajutorul unui proiect care să mențină vie amintirea regretatului artist.

Fiul cel mic al lui Leo Iorga, Paul, a lansat, la un an de la dispariţia tatălui său, piesa omagiu "Singur în noapte", realizată împreună cu Zhao :"Azi a trecut un an de când tata nu mai e printre noi, însă sunt sigur că, de acolo de unde e, e mândru de piesa noastră", a scris tânărul artist pe pagina sa de Facebook.

Piesa respectă la refren linia melodică originală compusă de Adrian Ordean, iar textul şi linia melodică a strofelor aparţin lui Paul Iorga şi Zhao.

În refren se aude şi vocea lui Leo Iorga.

"Aş vrea să vă las în minte câteva cuvinte pe care mi le-a spus într-o seară Leo Iorga, când îl trăgeam de limbă despre viaţă: 'În Biblie scrie "Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi!". Dar dacă tu nu ştii să te iubeşti pe tine, cum vei şti cum să-ţi iubeşti aproapele?", a scris şi Zhao şi pagina sa de socializare, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel