Ultimele informații despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. Care a fost motivul pentru care a ajuns din nou pe mâna medicilor

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Mama lui Mihai Mitoșeru a avut nevoie din nou de îngrijirea medicilor, chiar dacă fusese externată din spital în urmă cu doar 6 zile. 

Actrița a fost internată timp de două săptămâni în spital și operată de tumoră beningă-meningiom. Chiar dacă a fost externată în urmă cu doar 6 zile, mama prezentatorului TV a avut nevoie din nou de îngrijirile medicilor. 

„Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, Domnului Profesor Ciurea și tuturor celor care au fost lângă noi”, a scris Mihai Mitoșeru pe pagina de Facebook în urmă cu două săptămâni. 


Mihai Mitoșeru și-ar fi găsit mama deshidratată și aproape leșinată din cauza medicamentației prea puternice și a regimului alimentar strict. Tocmai de aceea s-a văzut nevoit să sune la 112 și să cheme de urgență ambulanța. 


Mama lui Mihai Mitoșeru este internată acum din cauza unor probleme cu inima și rinichii. Se pare că actrița ar mai fi avut și în trecut astfel de probleme, potrivit Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel