Uleiul esențial pe care ar trebui să îl folosești, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Chelsea shapouri
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Chelsea shapouri

Aromaterapia este una dintre cele mai populare modalități de relaxare după o zi stresantă. Iar dacă vreți să începeți noul an cu un nou ritual de relaxare, uleiurile esențiale ar putea face exact ce vă trebuie. Dar, pentru un efect deplin, vei dori să te asiguri că îți alegi cu înțelepciune parfumul și, după cum se pare, horoscopul tău te poate îndruma în direcția cea bună. 

Berbec: Lemn de cedru

E timpul să te înflăcărezi, Berbec! Ești liderul pasional și înflăcărat al zodiacului, care știe întotdeauna cum să lumineze o încăpere. Versiunea ta de "timp pentru mine" implică adesea ceva activ sau practic, așa că parfumul perfect pentru a te ajuta să te relaxezi trebuie să fie cald și răcoritor. Încearcă să difuzezi câteva picături de ulei esențial de lemn de cedru pentru a-ți menține simțurile active. Această aromă bogată și lemnoasă are exact ceea ce trebuie, cu o nuanță de citrice relaxantă pentru a vă calma nervii.

Taur: Vanilie

Luxul nu cunoaște limite la tine, Taur. Ești o persoană căreia îi place să se răsfețe cu grija de sine și cu o noapte confortabilă în casă, mai ales după o săptămână lungă de muncă grea la serviciu. Ritualul tău de relaxare implică, de obicei, să stai acasă cu o carte frumoasă și cu bunătățile tale preferate, așa că cel mai bun parfum pentru tine este dulce și reconfortant. Uleiurile esențiale de vanilie sunt modalitatea perfectă de a introduce niște arome bogate și mieroase în casa ta - fără a fi nevoie să prepari nimic de la zero!

Gemeni: Lavanda

Ești mereu pe fugă, Gemeni. De la evenimente de familie la obligații de serviciu și angajamente sociale, ești genul de persoană care poate fi găsită purtând conversația și făcând glume. Când, în sfârșit, este timpul să te relaxezi, îți place să te închizi în lume și să-ți lași mintea activă să se odihnească. Data viitoare când ai nevoie de o pauză, încearcă să adaugi câteva picături de ulei esențial de lavandă în baia ta cu spumă. Această aromă proaspătă și florală este perfectă pentru a vă ajuta să vă decomprimați complet și să vă calmați nervii.

Rac: Eucalipt

Nimeni nu face confort ca tine, Rac. Ești cunoscut pentru natura ta prietenoasă și grijulie și ai nevoie de un mediu iubitor și sigur pentru a te relaxa după o zi lungă. Cele mai multe dintre după-amiezele tale relaxante sunt petrecute în confortul propriei case, așa că ești în căutarea unei arome care va face ca umila ta locuință să se simtă ca un spa de cinci stele. Parfumul lemnos de eucalipt are note de mentă și citrice pentru a vă aprinde simțurile și a vă ajuta să vă găsiți zen-ul, astfel încât nu va trebui să mergeți prea departe pentru a vă simți răsfățat.

Leu: Portocală

Leii știu cum să adauge strălucire la orice. Radiezi vibrații vesele oriunde te duci, iar oamenii consideră că optimismul și onestitatea ta sunt revigorante. Deși îți place să fii în centrul atenției, chiar și tu ai nevoie de timp pentru a te odihni și a recupera din când în când. Dacă ești în căutarea unui parfum cu același zvâc și foc ca și tine, nu căuta mai departe de ceva citric. Uleiul esențial de portocale are o energie efervescentă care aduce un nou sentiment de luminozitate în orice spațiu.

Fecioară: Arborele de ceai

Fecioarele sunt perfecționiștii cu ochi ageri ai zodiacului. Întotdeauna depui cel mai bun efort și te mândrești cu faptul că ești practic, sârguincios și muncitor. Mai mult decât oricine altcineva, ți-ar prinde bine o pauză de la stresul zilnic la care te supui pentru ca lucrurile să meargă bine. Așadar, data viitoare când vrei să te răsfeți într-o după-amiază de răsfăț, creează atmosfera prin difuzarea unui ulei de arbore de ceai relaxant. Cu un miros proaspăt, pământesc și o notă lemnoasă proaspătă, acest amestec aromatic vă va transporta într-o oază secretă de seninătate.

Balanță: Trandafir sălbatic

Balanțele sunt iubitoare de tot ceea ce este romantic și visător. Îți petreci mult timp ajutând la menținerea păcii cu ceilalți, așa că este crucial pentru tine să te răsfeți și să te complaci uneori în propriile plăceri vinovate. Pentru a crea atmosfera, un ulei esențial cu miros de trandafir te poate ajuta să atingi acel sentiment de calm pe care îl urmărești. Ca să nu mai vorbim de faptul că această aromă seducătoare este o modalitate excelentă de a intra în starea de spirit pentru o seară de întâlnire cu cineva special.

Scorpion: Ylang Ylang

În ciuda reputației Scorpionului de a fi rece și insensibil, ești unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale - doar că te pricepi mai bine decât alții să îți ții cărțile aproape de piept. Dar nu te înșela, ai o latură profundă și sensibilă care se manifestă atunci când te simți relaxat. Exotic Ylang Ylang este uleiul esențial perfect pentru a se potrivi cu orice stare de spirit în care te afli. Dispunând de un amestec de tonuri dulci și amare, cum ar fi banană, miere, condimente și o notă de iasomie, este complex, dar cald, exact ca tine.

Săgetător: Ghimbir

Îți cauți următoarea aventură, Săgetătorule? Între a te întâlni cu prietenii după serviciu și a te urca într-un avion, ești mereu în mișcare. Relaxarea pentru tine seamănă mai mult cu rezervarea unui bilet de avion în ultimul minut decât cu petrecerea weekendului uitându-te la Netflix. Așadar, data viitoare când ai nevoie să-ți reîmprospătezi simțurile înainte de a-ți urmări următoarea senzație, câteva picături de ulei esențial de ghimbir la duș vor face exact ce trebuie. Această aromă dulce și picantă este garantat să vă ajute să adăugați un plus de vitalitate la pasul dumneavoastră.

Capricorn: Iasomie

Capricornii sunt foarte concentrați și practici. Îți place să ții lucrurile relativ organizate și preferi să îți petreci timpul liber fiind productiv. Cu toate acestea, trebuie să îți iei ceva timp pentru tine dacă vrei să rămâi în vârful jocului tău. Atunci când te simți copleșit de volumul de muncă sau de lista ambițioasă de lucruri de făcut, nimic nu se compară cu uleiul de iasomie pentru a te recentra. Are un parfum floral bogat, accentuat cu un ton natural de mosc, pentru a vă ajuta să vă simțiți cu picioarele pe pământ în timp ce vă relaxați.

Vărsător: Bergamotă

Vărsătorii sunt extrovertiții liber-cugetători ai zodiacului. Îți place să provoci status quo-ul și să împingi oamenii să gândească în afara cutiei ori de câte ori este posibil. Atunci când cauți o nouă perspectivă, s-ar putea să găsești inspirația pe care o cauți într-un amestec de uleiuri esențiale. Cunoscută pentru tonul său unic și însorit, bergamota este un parfum molcom care aduce o energie unică în orice spațiu. Tonurile de citrice sunt foarte puternice la început, făcându-l unul dintre puținele parfumuri care se pot potrivi cu energia ta îndrăzneață.

Pești: Lemn de santal

Profund emoțional și creativ, Peștii pot transforma chiar și cele mai banale momente ale vieții într-o retragere personală departe de realitate. Nu ai nevoie de permisiunea nimănui pentru a te relaxa, așa că, atunci când vrei să creezi o evadare de vis, nimic nu se compară cu efectele calmante ale lemnului de santal. Acest ulei esențial prezintă un amestec de tonuri calde de chihlimbar amestecat cu accente dulci și mătăsoase pentru o aromă-stațiune înăbușitoare!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel