Uddi, prima imagine cu iubita sa. Cum arată femeia care i-a dăruit un copil: "Binecuvântat"

Data publicării:
Uddi, sursa instagram
Descriere foto: Uddi, sursa instagram

Uddi  și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare alături de iubita sa.

Uddi este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru prima oară.  Artistul a postat mai multe fotografii cu micuțul, însă în niciuna nu apărea mama copilului. Mulți s-au întrebat de ce o ține ascunsă pe femeia care i-a dăruit cel mai frumos cadou.

Recent, Uddi a postat o fotografie cu care a reușit să surprindă pe toată lumea. Artistul apare alături de iubita lui, cu masca de protecție pe față, în biserică, alături de fiul lor. Postarea emoționantă a artistului a venit însoțită și de un mesaj pe măsură, aceasta susținând că se simte binecuvântat pentru cel mai frumos dar primit.

”#Solomons #supermom #blessed #child #kindness #mompowers #thankyou #beautifulhuman”, este mesajul care a însoțit ipostaza postată de către artist.

Uddi a mărturisit că este minunat să fii părinte și că, pe zi ce trece descoperă cum e să fii un tată bun. Mai mult decât atât, acesta a spus că îi schimbă fără probleme scutecele celui mic. În legătură cu numele, cântărețul a spus că a fost inspirat de pildele lui Solomon.

”E minunat să fii tată. Are o lună și ceva și încă descopăr cum e să fii tată, dar sunt pe drumul cel bun. Mă ocup de tot tacâmul (n.r. schimbatul bebelușului). Sunt un genial, sunt un artist extraordinar și un tată și un om.... Sunt tată de băiat. Am ales ca nume Solomon, pentru că am vrut să-i dau „un șut în fund”, să înțeleagă în ce lume trăim, să pună mâna să studieze puțin să vadă cine este și de unde este”, a spus Uddi într-o emisiune tv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragos Udila (@uddi.official)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel