Uddi, probleme grave de sănătate. Artistul a ajuns pe masa de operație: „Nu mă așteptam la asta. Au fost complicații „

Data publicării:
Uddi, sursa instagram
Descriere foto: Uddi, sursa instagram

Uddi a ajuns pe masa de operație din cauza unor probleme grave de sănătate.

În ultima vreme, Uddi a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Artistul a traversat o perioadă delicată, după ce a fost diagnosticat cu hernie inghinală și omblicală, iar ulterior a fost operat. Uddi a declarat că nu se aștepta să treacă prin așa ceva. Mai mult decât atât, artistul a precizat că au existat și câteva complicații.

„Nu mă așteptam la asta. Au fost complicații și merge mai greu. Încerc să mă refac cât mai repede pentru că, fără să știu că o să dureze atât de mult recuperarea, am luat un mic eveniment și nu știu dacă-l pot onora. Slavă Domnului că ce a fost mai rău a trecut!”, a explicat UDDI pentru cancan.ro.

Artistul a povestit și ce reguli trebuie să respecte, dar cel mai greu lucru este faptul că nu își poate ține fiul în brațe.

„Trebuie să am grijă la ce mănânc și ce beau, la pastilele pe care le iau. Dar mă doare de… Și cea mai enervantă treabă este faptul că nu pot să-mi ridic în brațe copilul. Mă uit la el și nu am ce să fac, asta e partea cea mai rea”, a mai artistul pentru aceeași sursă.

 

Uddi a devenit cunoscut în anul 2012, atunci când a participat la X Factor. Uddi a fost la un pas să câștige premiul cel mare, însă a fost eliminat în semifinală. Norocul i-a surâs după colaborarea cu Delia pentru piesa „Ipotecat”, care a cunoscut un succes imens la acea perioadă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel