Tzancă Uraganu, momente dificile. Manelistul a ajuns la terapie: „E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat”

Data publicării:
Tzanca Uraganu, captură video YouTube
Descriere foto: Tzanca Uraganu, captură video YouTube

Tzancă Uraganu a vorbit despre lupta cu depresia și despre cum a reușit să iasă cu bine din „cel mai rău lucru” pe care l-a trăit vreodată. 

Tzancă Uraganu, pe numele real Andrei Velcu, unul dintre cei mai populari maneliști ai momentului, dezvăluie că s-a luptat cu depresia și că a avut nevoie de ședințe de terapie pentru a depăși momentele dificile. 
Totul s-a întâmplat în pandemie, însă artistul spune că temutul virus nu a avut nicio legătură cu starea sa. Nu teama de boală l-a îngenuncheat, ci oboseala. Vădit de puteri, manelistul a început să aibă gânduri tot mai negre și o stare din care nu reușea să mai iasă. A apelat la terapeuți pentru a se reechilibra și spune că după o lună era „ca nou”.


„Am făcut terapie. E ceva care îți schimbă viața. Orice problemă ai avea, trece. Am fost în pandemie. N-am avut din cauza pandemiei, am avut din cauza oboselii, m-a luat o stare foarte urâtă și simțeam oboseală constantă și nu mai puteam să dorm bine și eram foarte deprimat, nu știam de ce, nu aveam nici cea mai mică problemă, nu aveam datorii, nu aveam nimic.

Și, totuși eram într-o situație foarte... am crezut că nu mai pot să mă fac bine, și într-o lună de zile eram nou. Acum, eu orice problemă aș avea știu cum să o calculez încât să nu o mai iau în seamă. E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat, starea aia pe care am avut-o. (...) Până la urmă, am zis că totul a fost spre bine, am ieșit și din niște chestii care nu erau într-un drum prea bun atunci și am devenit alt om”, a declarat Tzancă Uraganu  în emisiunea „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive

 

Care este cea mai mare frică a manelistului

 

"Cea mai mare frică a mea este de apă. Nu că mi-e frică să fac duș. Mi-e frică de apă de când eram mic, pentru că nu știu să înot. E o dorință foarte mare a mea să învăț să înot, pentru că cred că așa aș scăpa de frică. Mi-ar plăcea să am o casă, să văd așa un lac, cum e pe la Snagov, dar când îmi aduc aminte că nu știu să înot, nu mai vreau să văd nici apa.", a mai  declarat Tzancă Uraganu. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel