Tudor Ionescu și-a înșelat soția. Cum a trecut Anamaria peste trădare: „Sunt recunoscătoare că s-a întâmplat”

Data publicării:
Tudor Ionescu - Fly Project și Anamaria Ionescu, foto Instagram
Descriere foto: Tudor Ionescu - Fly Project și Anamaria Ionescu, foto Instagram

Anamaria și  Tudor Ionescu formează un cuplu de 17 ani, dar relația lor a fost pusă la grea încercare, din cauza infidelității. 

Sunt împreună de 17 ani și au reușit să depășească orice obstacol. În 2015 s-au căsătorit, asta după ce, în 2010, Tudor Ionescu a călcat strâmb. 

„Am stat despărțiți 5, 6 luni. A fost un an destul de greu, anul 2010. Tudor a luat-o pe altă cărare. A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod.

A fost un an greu pentru mine, pentru că încercam să-mi dau seama ce s-a întamplat. Mi-am dat seama că și eu am făcut foarte multe greșeli și am fost suficient de maturi încât să ne dăm seama că dragostea învinge. Am încheiat capitolul fără discuții, reproșuri”, spuneea Anamaria Ionescu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Tudor Ionescu și soția sa au depășit problemele din cuplu

Invitați în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Tudor Ionescu și soția sa au vorbit despre gelozie, despre încredere, dar și despre cum le-a schimbat relația infidelitatea. 


"E imposibil să trăiești cu cineva care îți dă motive de gelozie. Imposibil! Spun din telenovela vieții mele (...) Acum ne știm parolele unul altuia. Adică, el are una la toate (râde)", s-a destăinuit Adela Popescu. 

Tudor Ionescu spune că și ei au făcut schimb de parole, însă nu se uită niciodată în telefonul partenerei sale. 

Oracolul VEDETELOR. 20 de întrebări pentru Tudor Ionescu - Fly Project EXCLUSIV


„Dar nu cred că ne-am uitat vreodată. După 17 ani, nu prea te mai uiți.Într-o relație, dacă înșeli, fă-o în primii ani”, a spus artistul, în emisiunea de la ProTv. 

Așa cum ai și făcut, de altfel, nu?, a intervenit soția sa. 

„Ai fost geloasă atunci când te-a înșelat?”, a întrebat-o Adela Popescu.

„Eu nu știam. Eu credeam că el este sfânt. Eram mică, aveam 20 de ani. Acum, sunt recunoscătoare că s-a întâmplat acea perioadă din viața noastră, pentru că altfel nu am fi fost astăzi aici. Probabil ne-am fi despărțit din alte motive. E greu să-l suporți. Artiștii sunt foarte greu de înțeles, de foarte multe ori, trebuie să ai foarte multă răbdare cu ei, lucru care îmi lipsește foarte tare”, a spus Anamaria Ionescu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel