Tudor Gheorghe, mesaj tranșant pentru cei care nu s-au vaccinat: "Muriți în liniște"

Data publicării:
Tudor Gheorghe, sursa facebook
Descriere foto: Tudor Gheorghe, sursa facebook

Tudor Gheorghe a transmis un mesaj celor care refuză imunizarea împotriva COVID-19.

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști. De-a lungul timpului, acesta a reușit să ridice milioane de oameni în picioare, la concertele sale. Deși este o persoană foarte discretă  și nu își expune viața personală, de data aceasta a dorit să le transmită un mesaj românilor care nu au mers să se imunizeze împotriva Covid-19, până acum.

Artistul a declarat că la concertele sale pot să ia parte doar cei care s-au vaccinat.

„Sunteți ușor întârziați, spectacolul meu a avut loc la Cluj. Lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele care trebuiau. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Mă voi vaccina de 20 de ori dacă e cazul. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI câți sunt cei care sunt acolo vaccinați. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a declarat Tudor Gheorghe, potrivit observatornews.ro.

 

Medicul Adrian Marinescu, vești bune înainte de sărbătorile de iarnă

 

Dr. Adrian Marinescu spune că, în acest moment, situația epidemiologică este una echilibrată și e clar pentru toți că vom avea sărbători liniștite.  

„În momentul de față, lucrurile sunt mai mult decât echilibrate și de la o zi la alta situația e mai bună. Numai că nu poți să nu te uiți cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo. E clar că vom avea sărbători liniștite, este un lucru cert pentru noi toți, dar contează ce va fi pe urmă. Și eu sper că în afară de faptul că vom crește vaccinarea – tot sper că vom crește vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim și prudenți și să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a spus Adrian Marinescu, citat de Mediafax.

Medicul recomandă respectarea măsurilor pentru a avea sărbători liniștite, fără risc „să ajungem să ne chinuim din nou”, a declarat medicul Adrian Marinescu potrivit DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel