Tudor Gheorghe, devastat de moartea soției. Nimeni nu știa prin ce a trecut

Data publicării:
Tudor Gheorghe, sursa facebook
Descriere foto: Tudor Gheorghe, sursa facebook

Tudor Gheorghe a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce soția sa a decedat.

Tudor Gheorghe a format un cuplu cu Georgeta Luchian Tudor vreme de 56 de ani, iar moartea celei care i-a fost întotdeauna aproape l-a dărâmat. Tudor Gheorghe a povestit cât de greu a fost momentul în care a fost nevoit să-și ia rămas bun de la soția lui.

„Am avut o viaţă fericită împreună şi pentru asta i-am mulţumit şi-i voi mai mulţumi încă. Pierderea ei e un lucru dureros pentru mine, dar nu te poţi împotrivi nici morţii, nici vieţii. Ce aş putea face? Să ies în stradă şi să mă lamentez? Să mă lovesc cu capul de toţi pereţii ca să vadă unul şi altul cum şi cât suferă Tudor Gheorghe? E durerea mea şi mi-o macin în felul meu, personal!”, a declarat Tudor Gheorghe pentru impact.ro.

Artistul a mărturisit că cel mai mare regret al lui a fost că și-a luat rămas bun prin telefon, deoarece ea era înternată în spital, fiind infectată cu coronavirus. Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viaţă la data de 26 ianuarie, la vârsta de 86 de ani. 

Tudor Gheorghe a declarat că pierderea soției sale l-a făcut să se gândească la finalul carierei sale.

”În niciun caz nu am luat în calcul să mă opresc. Dimpotrivă, am mai pus la punct încă un spectacol, de data aceasta pe baza poeziei lui Tudor Arghezi, un mai vechi proiect de inimă. De îndată ce condiţiile o vor permite, voi avea ce să-i propun publicului. De fapt, dacă mă gândesc bine, am în prezent nu mai puţin de patru spectacole cu care pot urca iar scena: ”Risipitorul de frumuseţi ” 1 şi 2, ”Valsul rozelor” şi acest spectacol pe lirica argheziană, care ar veni abia al patrulea la rând. Ca să nu mai spun că ”Degeaba 30” e şi el undeva, acolo, în sufletul meu, şi cine ştie, poate răsări oricând!”, a mai precizat acelaşi Tudor Gheorghe pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel