Tudor Gheorghe dă de pământ cu artistele din showbiz. Ce părere are maestrul despre maneliști: Cântă de parcă au poliomielită

Data publicării:
Tudor Gheorghe, foto Facebook
Descriere foto: Tudor Gheorghe, foto Facebook

Tudor Gheorghe și-a exprimat părerea sinceră despre cântărețele din showbiz, dar și despre maneliști. 

Invitat în prima ediție a podcastului “Altceva cu Adrian Artene”, realizat de jurnalistul Adrian Artene, Tudor Gheorghe a făcut o analiză a cântăreților din România. Maestrul a avut câteva remarci acide legate de fenomenul muzical autohton. Pe lângă ironii, Tudor Gheorghe a avut și câteva laude la adresa maneliștilor. 

Tudor Gheorghe: "Nu-s făcut pentru distracție. Nici nu știu ce să cânt la o nuntă"

“Nu detest, Doamne ferește! Sunt invidios, într-un fel, pe toți prietenii mei cântăreți care se duc la nuntă, din asta trăiesc, treaba lor și bine fac. Nu știu… Eu sunt făcut să mă duc în cabină, să mă dezbrac de țoalele civile, să mă îmbrac elegant, să apar în lumina reflectoarelor, în fața unui public care așteaptă de la mine ceva.

Nu-s făcut pentru distracție. Nici nu știu ce să cânt la o nuntă, deși am făcut patru spectacole de folclor… Îi fac zob pe maneliști, îți dai seama? Am făcut un spectacol cu «Mahalaua Mon Amour», care este splendoarea de pe lume”, a spus artistul în podcast, citat de Cancan.ro.

Maestrul dă de pământ cu artistele din showbiz

Tudor Gheorghe a mărturisit, în podcastul care va fi online sâmbătă, că nu îi place muzica modernă, dar mai ales de cântărețele despre care crede că nu au nici o legătură cu muzica. 

“Nu, nu am nimic cu ei (n.r. maneliștii), îmi sunt dragi, pe cuvânt. Din punct de vedere muzical sunt admirabili. Sigur, e același cântec, același ritm și ei se prostesc. Acolo trebuie și altceva, nu numai simț muzical, mai trebuie ceva în plus.

Așa cum mă irită la ora actuală toată muzica asta, care am impresia că e același cântec. Nu pot să-mi dau seama care este diferența. Fetițele astea care cântă acum se mâțâie parcă sunt bolnave de poliomielită”, a mai spus Tudor Gheorghe.

"Poliomielita este o boală de natură virală care se transmite pe cale digestivă. Virusul poliomielitic este un entero-virus și sigur, în condiții de igienă insalubre, se transmite.

Simptomele pentru poliomielită sunt:

- Febră, însoțită de manifestări neurologice, care pot duce la sechele de natură neuro-motorie adică modificări în ceea ce privește activitatea normală a membrelor inferioare sau a membrelor superioare, sechele care pot rămâne fără a se putea remedia", potrivit DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience