Tudor Chirilă, snopit în bătaie de către fratele său. Artistul a spus totul abia acum: „M-a salvat tata!”

Data publicării:
Sursa foto: Tudor Chirilă, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Tudor Chirilă, Facebook

Tudor Chirilă a povestit cum a ajuns să fie bătut de către fratele său. 

Tudor Chirilă a fost prezent în podcastul lui Mihai Bobonete, unde a făcut dezvăluiri inedite din copilăria sa. Artistul a mărturisit că are o relație specială cu fratele său, Ionuț, însă recunoaște că au existat și câteva conflicte între ei, în trecut. 

Tudor Chirilă, snopit în bătaie de către fratele său

Artistul a povestit că lua bătaie de la fratele său, de fiecare dată când avea ocazia. Cu toate astea, Tudor Chirilă recunoaște că unele bătăi le-a meritat și i-au fost benefice pentru edicația în copilărie. Totuși, solistul a povestit un episod care l-a marcat și pe care o să-l țină minte toată viața. 

„În relația cu frate-miu, am aflat că cel mai important pentru un băiat, bărbat, e să știi s-o încasezi! Am luat bătaie multă. Eram și mai băgat în seamă de ai mei. Era diferență de 8 ani între noi, probabil, primeam mai multă atenție. Frate-miu avea o iubire a vieții lui, așa cum se întâmplă între 16 și 20 de ani. Și avea o pungă plină cu bilețele de dragoste, la care eu nu aveam acces, nici nu mă interesa prea mult.

Bilețele primite de la iubita lui, puse frumos într-o pungă, legate cu elastic. Eu știam unde sunt. Am fost bătut din nu știu ce motiv, probabil, justificat din punctul de vedere al fratelui meu. Am decis să mă răzbun. Am luat punga de bilețele și le-am aruncat pe geam! Mă duc la dulapul tatei, iau toți pantofii din casă și-i ascund acolo! Și pantofii lui frate-miu, și ai mamei, toți.

Am plecat pe la ora 02:00-03:00 după-amiază, m-am întors la ora 09:00 seara. Sun la ușă. Tata, un munte de om, iar frate-miu ca un câine în spatele meu: „Dă-te că-l omor, dă-te că-l omor!”. M-a salvat tata. A fost o victorie a mea. Trebuia să se ducă la întâlnire și n-a mai putut. S-a dus doar în picioarele goale până jos, să culeagă bilețele. Asta a fost răzbunarea mea”, și-a adus aminte Tudor Chirilă, în podcastul „Da, bravo!” a lui Mihai Bobonete.

Cum își educă Tudor Chirilă copiii

Tudor Chirilă își dorește să le ofere un exemplu extrem de bun copiilor săi, motiv pentru care le insuflă încă de pe acum valori și principii de bază. Una dintre lecțiile pe care solistul le-a oferit-o deja micuților este faptul că nu le permite să aibă un smartphone. Deși generația aceasta este caracterizată de tehnologie și de tot ce apare nou, Tudor Chirilă vrea ca cei mici să aibă parte fix de aceleași lucruri pe care el, la rândul său, le-a primit la vremea respectivă de la părinții săi. 

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?».

Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling', a povestit Tudor Chirilă în studio la Radio 3Net.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel