Tudor Chirilă, reacție neașteptată, după ce copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane: „Du-te cu cărămida la școală”

Data publicării:
Tudor Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Tudor Chirilă, foto Instagram

Tudor Chirilă a dezvăluit care a fost reacția lui, după ce ce copiii i-au cerut să le cumpere telefoane. 

Tudor Chirilă este extrem de discret când vine vorba de viața sa personală. Cu toate astea, artistul a dezvăluit recent o întâmplare amuzantă din familia sa.

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane

Tudor Chirilă a povestit cum a decurs un dialog dintre el și copiii săi, după ce aceștia i-au cerut să le cumpere telefoane. 

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?».

Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling', a povestit Tudor Chirilă în studio la Radio 3Net.

„Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili'

Tudor Chirilă a mărturisit că face diverse activități în aer liber cu cei mici. De asemenea, artistul a precizat că își dorește ca aceștia să-și dezvolte spiritul creativ.

„Ne place să ieșim cât mai mult, ieșim cu bicicletele, ieșim pe munte, vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană, încercăm să petrecem mult timp în aer liber. Eu alerg destul de mult cu ei și inventăm tot felul de jocuri bazate doar pe o minge sau niște cărămizi', a spus artistul într-un interviu pentru viva.ro

Ce îi reproșează copiii lui Tudor Chirilă

Chiar dacă este extrem de pasionat de tot ceea ce face și nu ar mai părăsi sala de repetiții, Tudor Chirilă spune că trebuie să facă acest sacrificiu pentru copiii lui, care îi reproșează mereu faptul că petrece prea mult timp la muncă. 

"Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copiii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo. Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă "Da de ce stai așa de mult?" Le zic că îmi place. "Da, dar vrem să fii mai devreme acasă", "Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place", ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac. Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc "Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata." Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci. Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil.", a spus Tudor Chirilă pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel