Tudor Chirilă nu vrea să se căsătorească. De ce nu-și dorește artistul să intre în biserică alături de Iulia Mîzgan, mama copiilor lui

Data actualizării: | Data publicării:
Tudor Chirila, foto Instagram
Descriere foto: Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, cunoscutul artist și actor român, a explicat de ce el și partenera sa, Iulia Mîzgan, mama copiilor săi, nu au ales să se căsătorească, deși au o relație de 11 ani.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan trăiesc o frumoasă poveste de iubire din 2012 și au împreună doi băieți, de 8, respectiv, de 6 ani. Cei doi își cresc copiii cât mai departe de lumina reflectoarelor și nici nu publică imagini cu ei în mediul online.

De ce Tudor Chirilă nu se căsătorește cu Iulia Mîzgan

Tudor Chirilă a explicat de ce el și partenera sa, Iulia Mîzgan, mama copiilor săi, nu au ales să se căsătorească. El consideră că mai important decât căsătoria în sine sunt respectul și iubirea dintr-o relație.

„Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.

Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărților”, a precizat Tudor Chirilă.

Mai mult, juratul de la Vocea României spune că masa de nuntă, restaurantul, muzica, salonul de nunți sau trupa de cover-uri de la nuntă nu sunt pe placul său sau al partenerei sale.

„Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a spus Tudor Chirilă, potrivit Fanatik.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tudor Chirila (@tudorchirila)

Tudor Chirilă a dezvăluit cum își crește și educă copiii

Tudor Chirilă spune că fiecare vârstă vine cu propriile cerințe și că părinții trebuie să adapteze modul în care se comportă cu copiii lor în funcție de aceste cerințe.

„Copiii mei îmi dau lecții în fiecare zi. Cred că toți copiii oferă lecții, dar trebuie să știi cumva să le accepți. Felul în care ei încep să privească lumea de foarte multe ori e o lecție și pentru noi, adulții.

Încerc să îi cresc în spiritul valorilor pe care le-am primit și eu fără să fiu neapărat un tată excesiv de rigid și de sever. Dar încerc să impun niște limite și cred că fiecare copil are o anumită vârstă pentru a înțelege niște lucruri.

Trebuie să te comporți într-un fel cu un copil de 2 ani, într-un fel cu un copil de 4 ani, în alt fel cu un copil de 6 ani. De exemplu, unui copil de 2 ani e absolut OK să-i dai libertate totală, atâta vreme cât el nu poate înțelege conceptul de reguli”, a declarat Tudor Chirilă.

El spune că cei mici trebuie să-și asume, treptat, anumite responsabilitățile, cum ar fi să-și facă patul sau să se spele pe dinți. Artistul își îndeamnă copiii să înțeleagă că succesul vine în urma efortului și nu întotdeauna printr-un „click pe telefon”. 

„Unui copil de 6 ani trebuie să-i instaurezi totuși niște rutine, să le aibă deja instalate – să-și facă patul, să se spele pe dinți de două ori pe zi, dimineața și seara, să înceapă ușor-ușor să aibă responsabilitatea temelor lui, să și le facă singur, să vorbească despre ele și să înțeleagă că în viață nu totul se obține cu un click pe telefon. Este foarte important. Și asta le explic copiilor mei în fiecare zi.

Orice ar vrea să facă, să fie medic ori actor, ziarist, bucătar sau tâmplar. Orice ar vrea să facă, trebuie să repete. Nu e obligatoriu să ai parte zilnic de divertisment care să-ți țină simțurile ocupate, treze. Este OK să te plictisești, este OK să ai o zi proastă, este OK să repeți și să faci ce nu-ți place, pentru că, la un moment dat, ajungi să faci ceea ce îți place.

Orice vrei să fii în viață, trebuie să tragi o mie de cornere, ca Beckham în fiecare zi a copilăriei lui. El nu înțelegea de ce tatăl lui îl punea să execute cornere, dar a înțeles atunci când cornerele acelea au început să-i folosească și a devenit fotbalistul care a fost.

Toate lucrurile acestea vin gradat și atunci e un timp pentru fiecare lucru și eu cred că acești copii trebuie încărcați progresiv cu responsabilități. Nu trebuie să așteptăm de la un copil de 2 ani ceea ce așteptăm de la unul de 4 ani. Sau de la unul de 4 ce așteptăm de la un copil de 6 ani. Mai ales că progresele lor sunt halucinante de la o lună la alta”, a precizat Tudor Chirilă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel