Tudor Chirilă, incident neplăcut în trafic, cu un șofer. Ce l-a enervat pe artist la culme

Data publicării:
Tudor Chirilă, foto Facebook
Descriere foto: Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă a avut parte de un incident neplăcut în trafic. 

Tudor Chirilă le-a povestit fanilor săi o întâmplare mai neplăcută prin care a trecut, când se afla în trafic. Este cunoscut deja faptul că traficul bucureștean este extrem de aglomerat, iar vedetele nu au parte de un regim diferențiat. Totuși, acestea aleg să povestească pe rețelele de socializare incidentele de pe șosele, pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a dat un exemplu de „așa nu”. Același lucru l-a făcut și Tudor Chirilă, care a povestit cum un șofer a ales să blocheze o bandă întreagă de mers, punându-și mașina pe avarii, pentru a-și lua copilul de la școală. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care artistul spune că în doar câțiva metri se aflau locuri libere de parcare.

„Bulevardul Cuz, în fața școlii de muzică Iosif Sava. O bandă pe sens. În fața mea, în dreptul școlii, oprește o mașină. Se aprind avariile. Frânez. Toată bandă e blocată. Din sensul celălalt vin câteva mașini. Mă uit la om. Mă privește calm.

- Tre să-mi iau copilul de la grădiniță.

- Și eu trebuie să las un copil la școală, da nu parchez în față școlii să blochez o bandă.

Se îndreaptă către mașină să o mute. Sensul celălalt se eliberează, îl depășesc că să pot găsi un loc. Mă uit in oglindă retrovizoare, mașina rămâne acolo. Două sute de metri mai încolo găsesc un loc de parcare. Ne-am născut unde avem treaba. Copilul meu mai important decât al tău. Timpul meu mai important decât al tău. După mine potopul. Păi ce, alții nu fac la fel? Doar două minute stau. Ale mele mai importante. Bă da’ ce rău ești.”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook. 

 

Tudor Chirilă a recunoscut. Artistul a fost îndrăgostit de Andreea Esca: “Această dragoste a rămas neîmplinită”

 

Tudor Chirilă a suferit recent o operație

Artistul a trecut printr-o încercare grea la începutul lunii septembrie, când a suferit o intervenție chirurgicală destul de complexă. Tudor Chirilă a fost diagnosticat cu un edem pe una dintre corzile vocale acum ceva timp, iar din dorința de a performa în continuare și de a nu suporta limitările impuse de recuperare, solistul a urmat calea tratamentelor, în speranța că-și va reveni. Din păcate, situația a fost mai gravă decât acesta anticipase inițial.

„A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă. Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg. Am să mai vorbesc despre Hamburg și despre echipa pe care am întâlnit-o acolo.

Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi

Am să scriu despre experiența asta în newsletter-ul meu. E mult de scris din atât de multe puncte de vedere: experiență medicală, experiență psihologică, învățare, cercetare, etc. E o școală de terapie vocală diferită, însă am avut surpriza să validez metoda doamnei Duțescu cu echipa din Germania, să confirm că tot ce am făcut cu ea a fost bine și că situația nu este neapărat consecința folosirii deficitare a vocii. Spun asta pentru că știu cât de multă nevoie este în industria muzicală din România, în teatru sau chiar în film de conștientizarea importanței antrenării și folosirii vocii. Știu că eu am părăsit UNATC total descoperit pe partea asta și știu că vocea nu doar se primește, ci ulterior se educă. Pe mine m-a costat mult de tot faptul că n-am învățat nimic în facultate la capitolul ăsta.Una peste alta, sunt în plin proces de recuperare vocală, voi începe să cânt în curând.”, a scris Tudor Chirilă, pe pagina personală de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel