Tudor Chirilă, avertisment pentru părinții care angajează bone: „Să meargă incognito prin parc să vadă cât de norocoși sunt”

Data publicării:
Tudor Chirilă, captură Video YouTube
Descriere foto: Tudor Chirilă, captură Video YouTube

Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să angajeze o bonă pentru cei doi copii ai săi. Artistul a avut o experiență neplăcută cu o doamnă care a avut grijă de cei mici. 

Tudor Chirilă este extrem de discret atunci când vine vorba de viața de familie. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia, femeia care i-a dăruit doi copii: cel mic are cinci ani, car cel mare șapte. 

Invitat în podcastul lui Gojira, de pe Youtube, Tudor Chirilă a vorbit despre viața de părinte în vreme de pandemie. 

Deși cariera îl solicită extrem de mult, artistul preferă să se ocupe personal de creșterea copiilor. Mai mult, în această perioadă, când școlile funcționează mai mult în sistem online, Chirilă încearcă să ajungă zilnic acasă la ora 16, pentru a putea petrece timp de calitate cu micuții săi. 

Pe de altă parte, artistul spune că nu este de părere că el ar fi în măsură să își educe copiii singur, pe sistemul homeschooling, o metodă în care copiii sunt educați acasă de către părinți sau profesori: „nu sunt bun la chestia asta, la homeschooling. Eu cred că trebuie să am o relație cu copiii mei complementară referitor la educație, adică eu trebuie să fiu părintele de la care copiii învață lucruri complementare. Plus că mai cred în formarea pentru viață și din neînțelegerea între copii. Din tot conflictul ăsta se desprinde cumva o învățătură. Nu cred în tablete până la o anumită vârstă”, a spus artistul în cadrul podcastului.

Chiar dacă are o profesie solicitantă, artistul face tot posibilul să fie prezent pentru copii săi și spune că nici nu se gîndește să angajeze o bonă, după ce, în trecut, a avut o experiență neplăcută. 
„ideea de bonă nu e funcțională. Am văzut bone prin parc și am înțeles care e faza. Poate mulți sunt norocoși, dar tuturor celor care sunt norocoși le mai spun să meargă incognito prin parc să vadă cât de norocoși sunt. Noi (n.r. și soția) nu am fost neapărat norocoși în situația asta”, a mai explicat artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel