Tudor Chirilă: „Am un moment rar de generozitate. Oamenii nu așteaptă să trăiască mai mult decât așteaptă să retrăiască”

Data publicării:

Tudor Chirilă i-a transmis un mesaj emoționant lui Denis, colegul său de la Vocea României

Pentru prima dată, noul antrenor de la Vocea Românueu, Denis Roabeș,  face o dezvăluire: „Eu când am venit aici, toată lumea a încercat să mă sperie, că o sa fie foarte greu, stresant și Pavel Bartoș, căruia îi sunt super recunoscător, mi-a spus niște cuvinte de aur: „Tu trebuie, în primul rând, să te simți bine!”.

Într-unul dintre momentele în care antrenorii vor întoarce scaunele, Tudor Chirilă îi va spune lui Denis: „Vreau să te ajut acum, repede, am un moment rar de generozitate: oamenii nu așteaptă să trăiască mai mult decât așteaptă să retrăiască”, la ce se referă, aflăm în câteva ore.

Scena va vibra în momentul în care Theo Rose va cânta alături de una dintre concurente. „Eu mai am multe să-ți demonstrez ție aici!”, îi va spune ea lui Tudor Chirilă. Nici „bătălia” dintre Irina Rimes și Tudor nu va lipsi în această seară. „Mi se pare un tupeu incredibil să confiști emoția doar pentru tine, ca și cum noi ceilalți n-am fost capabili de emoție în show-ul ăsta niciodată”, îi va spune antrenorul colegei sale.

Ce artist, care a făcut ravagii la finalul anilor 90, va urca pe scena de la Vocea României. Cum vor reacționa antrenorii, aflăm diseară, de la 20:30. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel