Trupa Holograf a rămas fără evenimente. Dan Bittman a dezvăluit din ce cauză s-a ajuns la această situație: "Oamenilor le este frică de mine"

Data publicării:
Trupa Holograf, sursa instagram
Descriere foto: Trupa Holograf, sursa instagram

Trupa Holograf a ajuns să rămână fără cântări. Solistul trupei, Dan Bittman, a dezvăluit de ce s-a ajuns la această situație.

Trupa Holograf este una dintre cele mai apreciate și iubite trupe din România. Cu toate astea, se pare că pandemia de coronavirus i-a afectat grav pe membrii trupei, motiv pentru care, Dan Bittman a anunțat că nu mai au cântări. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț, mai ales că, de mai bine de 43 de ani, de la înființarea trupei, aceștia au făcut furori cu melodiile lor, ajungând mereu în cele mai înalte topuri muzicale.

Deși, cândva, tariful celor de la Holograf depășea 10.000 de euro pe show, dar acum nu mai sunt chemați la evenimente. În ultima perioadă, Dan Bittman a făcut tot mai multe declarații controversate legate de pandemie. Acesta s-a arătat de mai multe ori nemulțumit de modalitatea în care autoritățiile gestionează situația pandemică. Dan Bittman este de părere că acesta este motivul principal pentru care trupa Holograf nu mai este solicitată pentru cântări la evenimente.

 

Totodată, artistul a declarat că piesele trupei au dispărut chiar și din playlistul unor radiouri de renume.

”Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României. Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică. De exemplu, cred că Europa FM nu ne mai difuzează, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor. Și nu vreau să polemizez dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun.

Mai ales că Europa FM, cu ghilimele de rigoare, ne e datoare cu începuturile. Dar e politica postului și eu respect politica oricărui post.. Pe mine mă amuză chestia asta, deși e trist, dar mă amuză cum a ajuns să se schimbe lumea într-un timp foarte scurt. foarte scurt. Și cum, din păcate, politica influențează și muzica”, a mărturisit Dan Bittman pentru impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel