Trupa Feelings, despre provocările întâlnite în drumul spre succes: „Noi am pornit de jos. Am cântat la corturi”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Trupa Feelings, arhivă personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Trupa Feelings, arhivă personală

Trupa Feelings a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cele mai mari provocări pe care le-au întâmpinat, în drumul spre succes. 

Cei opt membrii sunt originari din Bacău, alcătuind trupa Feelings încă din anul 2002. Sunt cunoscuți după celelalte single-uri “Hello” și “Stai în Drum”, după colaborarea cu Nicole Cherry la “Împreună de Crăciun”, dar și după spectaculoasele show-uri live din cadrul evenimentelor private ori publice. Băieții din Feelings se mândresc și cu acțiunile caritabile frecvente pe care le fac prin prisma concertelor unde au participat și artiști ca Lora, Connect-R, 3 Sud Est, Provincialii, Ionuț Galani și mulți alții.

Trupa Feelings este compusă din: Răzvan Răducă (voce), Paul Bonghez (chitară), Claudiu Farcaș (saxofon), Lorin Ciobică (clape, voce), Dan Asofiei (tobe), Cătălin Răuță (clape, voce), Răzvan Iftode (bass) și MC Paolo. Și asta nu e tot. În total, Trupa Feelings este formată din 14 persoane. 

Trupa Feelings, despre provocările întâlnite în drumul spre succes

Răzvan Răducă și Cătălin Răuță, doi dintre membrii Trupei Feelings, au fost invitații Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, acolo unde ne-au dezvăluit cu ce provocări s-au confruntat de-a lungul carierei muzicale. 

„Trupa noastră a pornit de jos și nu o să ne ferim niciodată să spunem lucrul acesta. Am cântat la țară, la orice fel de eveniment, la corturi, se uda pe jos să nu se mai ridice praful, nu mai mergeau butoanele de la orgă că se băga praful sub ele. Toate aceste lucrui ne-au ajutat enorm. Practic, orice cărămidă în evoluția noastră ne-a făcut în ziua de azi să abordăm orice tip de eveniment, că e scenă mare, că e ziua unui oraș, evenimente private, nunți, nu contează, noi cântăm oriunde, pentru că am fost în toate mediile sociale și în majoritatea locațiilor din țară. Este un amalgam de evenimente și experiențe care ne-a ajutat să facem față oricărei provocări. ”, au povestit băieții de la Trupa Feelings.

„Stăm chiar și 20 de ore pe drum să ajungem la evenimente”

„Stăm chiar și 20 de ore pe drum să ajungem la evenimente. Iarna trecută am avut o situație în care au rămas băieții înzăpeziți, nu au mai putut să ajungă la eveniment. Jumătate din echipă venea din Bacău, cealaltă jumătate din București. Cei din București au ajuns, dar cei din Bacău nu au mai ajuns. Am încercat pe toate părțile să ajungem la eveniment, se închideau drumurile pe toate căile de acces și înapoi spre casă. Cu toate astea, am riscat pe un drum, ne-am rugat de poliție să ne lase și am reușit, dar am împins mult la mașină prin zăpadă. A ajuns doar jumătate din echiăament la eveniment. Cert este că, cu jumătatea de echipament care a ajuns la eveniment, cu ce am mai încropit noi de prin oraș, invitații nu au știut că noi am avut probleme. Era o corporație și oamenii nu știau ce le-au pregătit șefii, astfel că au luat de bun totul, iar evenimentul a ieșit perfect. ”, ne-au mai spus artiștii. 

Când a apărut Trupa Feelings

„Trupa Feelings a apărut în momentul în care noi ne-am mutat în aceeași bancă , la 14, 15 ani, în clasa a 9-a, la liceu, așa ne-am cunoscut. Asta se întâmpla în 2002, când am avut și primul eveniment, pe 1 ianuarie, într-un garaj, la o aniversare. Primim foarte des întrebarea legată de câți membrii are Trupa Feelings. Noi nu considerăm că avem un band sau o echipă. Noi considerăm că avem o familie. Asta înseamnă că atunci când te consideri familie, chiar și cel care cară echipamentul și cel de pe scenă este un membru mai mic sau mai mare, dar este integrat acolo. Și un alt lucru care contează atunci când te consideri o familie este că te și interesează ce probleme are acasă, te interesează dacă are o stare bună, îl asculți, te gândești cum să-l scoți dintr-o stare proastă, la un moment dat te va asculta și el și, cumva, se strâng niște legături peste un business, peste o afacere, peste o relație strict profesională. Noi suntem minim 14 persoane, uneori chiar 16. Aici este inclus și staff-ul, regia tehnică. Dacă este să o luăm artistic, pe scenă suntem opt persoane.”, ne-au spus băieții de la Trupa Feelings. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel