Trupa favorită a vedetelor, Prestige Orchestra, secretele din spatele succesului: „Am început trei membri, iar acum suntem 30 de oameni”

Prestige Orchestra, captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Prestige Orchestra, captură video Youtube/ Spectacola

Iuliana și Costin Ghinea au explicat, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, cum reușesc să se mențină mereu în topul listei, când vine vorba de alegerea trupei pentru un eveniment.

Iuliana și Costin Ghinea, soliștii și fondatorii trupei Prestige Orchestra, au fost invitați în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, unde au dezvăluit cum au dat viață conceptului „One Band Show”, unic la noi în țară, dar și cum reușesc să se mențină în topul trupelor de evenimente, fiind și alegerea multor vedete din țara noastră, într-o industrie în care concurența e atât de mare.

„De când ne-am cunoscut, am muncit și încă muncim la visul nostru, de 15 ani suntem împreună. Dat fiind faptul că mergeam mereu la evenimente împreună, ne-am dorit să aducem publicului o varietate de momente. Am început trei membri, iar acum suntem 30 de oameni, care lucrează la acest concept. Mergeam la evenimente și oamenii aduceau diverse momente artistice. Ba dansatori, ba un moment folcloric.”, a declarat Iuliana Ghinea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„Aveam o problemă aici, că nu veneau la timpul corespunzător și noi trebuia să ne oprim să intre trupa de dans.”, a completat și Costin Ghinea.

„Trebuia să oprim momentul nostru live, să intre dansatorii, iar feedback-ul nu era întotdeauna unul bun, pentru că oamenii vin la evenimente să se distreze și așa ne-am gândit să creăm propriul nostru concept muzical, care să cuprindă și momente de dans, de folclor, dar să nu luăm nici distracția oamenilor. Așa am ajuns la conceptul de One Band Show”.”, spune Iuliana.

„Asta ne dorim cel mai mult, să nu transformăm evenimentul într-un spectacol.”, adaugă partenerul său de viață și de scenă. 

De câți ani performează sub acest concept

Sunt aproximativ 10 ani de când există acest concept, însă cei doi sunt pe piața muzicală de 14. Dacă la început, obișnuiau să se implice și ei în momentele serii, pe parcurs au decis că cel mai bine este să se rezume la partea vocală.

„Anul acesta împlinim 9 ani cu orchestra și sunt 14 ani de când am introdus și momentele de spectacol de dans, pentru că înainte ne costumam și eu, și Costin. Erau momente în care Costin renunța la a fi solist și trecea la țambal, pentru că el cântă la foarte multe instrumente, acum a rămas doar la partea de fluier și caval. Am și avut curajul să îmbinăm muzica tradițională cu cea pop și am fost prima trupă care a ieșit cu un moment folcloric stilizat pe pop și atunci am rămas doar la aceste momente și am renunțat la a ne mai costuma, pentru că suntem foarte solicitați și atunci nu am mai putut să facem asta.”, ne-a mai declarat Iuliana Ghinea.

În ce măsură le influențează problemele personale comunicarea de pe scenă

Costin și Iuliana nu sunt parteneri doar pe scenă, ci și în viața reală, acolo unde formează un cuplu deja de 15 ani. Cu toate acestea, cei doi spun că atunci când ajung în fața publicului, uită de orice probleme personale și se focusează exclusiv pe munca lor.

„Când suntem pe scenă, ne transformăm, nu contează că am avut noi o problemă sau o discuție.”, spune Costin Ghinea.

„Chiar încercăm să ne detașăm destul de rapid. Facem în așa fel încât ca publicul să nu simtă că s-a întâmplat ceva înainte. Suntem oameni și atunci este normal, dar pe scenă ne transformăm. Mie mi se spune că pe scenă sunt o altă persoană.”, mai spune și Iuliana.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 iun 2023, 22:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience