Trucuri pentru ca bradul să reziste pe toată perioada sărbătorilor de iarnă

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Ai găsit bradul perfect, dar nu știi ce să faci pentru ca acesta să reziste pe toată perioada sărbătorilor? Iată răspunsul!

Dacă ai găsit bradul perfect, trebuie să știi și cum să îl ajuți să reziste, pentru a te bucura de el pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

1. În primul rând, înainte să instalezi bradul de Crăciun, ar fi bine să tai din baza trunchiului aproximativ 1-2 cm, pentru ca acesta să poată absorbi apa. 

2. În cazul în care nu vrei să-l împodobești imediat după cumpărare, bradul trebuie pus în apă. În primele 24 de ore, un brad poate absorbi circa 2-3 litri de apă.

3. Suportul în care pui bradul trebuie ales în funcție de dimensiunile sale. De asemenea, să-ți permită să pui și 2-3 litri de apă. 

4. Pune apă proaspătă zilnic dacă vrei ca bradul ales să-și păstreze mirosul. Totodată, astfel vei întâzia căderea acelor. E recomandat ca 2-3 cm din trunchi să fie tot timpul în apă. 

5. Pune bradul într-un loc răcoros din casă. Ține-l departe de lumina soarelui sau de surse de căldură precum caloriferele. 

6. Folosește instalație cu becuri LED, care nu generează căldură. 

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel