Trucuri de pe TikTok : Cel mai bun mod de a curăța cu adevărat chiuveta dumneavoastră

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Callum Hill
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Callum Hill

Nimănui nu-i place o chiuvetă murdară. Vă spălați pe mâini, vă turnați paharul de apă în ea, vă spălați legumele și vă curățați vasele murdare. De aceea am crezut că ne-am curățat chiuveta destul de bine, dar după ce am văzut acest truc pe TikTok credem altceva. 

Curățarea chiuvetei

Săpunul de vase, bicarbonatul de sodiu, degresantul: toate acestea sunt mijloace pe care le folosim pentru a ne păstra bucătăria curată. O curățare temeinică o dată pe săptămână și bucătăria arată din nou proaspătă ca o margaretă. Cel puțin, așa credem noi. Se pare că întotdeauna am sărit o parte. Pe TikTok există trucuri care vă arată cum să vă curățați cu adevărat chiuveta complet .

Săriți peste anumite părți

Bineînțeles că este important să goliți regulat scurgerea, să spălați bine chiuveta și să scoateți robinetul din când în când. Dar asta nu este tot dacă urmărești o chiuvetă complet curată. TikTok-ul ne-a arătat o parte a chiuvetei pe care o sărim întotdeauna în timpul curățeniei. V-ați gândit deja la acest lucru?

Canalizare murdară

Chiuveta pare întotdeauna curată și lucioasă. Din păcate, nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Acesta procedează la deșurubarea scurgerii de la chiuvetă, iar sub aceasta se află destul de multă mizerie. Pentru prima dată se îndepărtează mai întâi cu o cârpă, iar apoi se curăță complet scurgerea cu o periuță de dinți veche și niște abraziv. Apoi se clătește niște bicarbonat de sodiu și apă caldă prin scurgere și înșurubează capacul la loc. Este nevoie de ceva efort, dar apoi ai o chiuvetă ultra curată în bucătărie.

Atenție!!!

Înainte de a alerga la bucătărie pentru a curăța chiuveta, este util să luați o găleată. Apa se scurge atunci când deșurubați scurgerea. E bine de știut! Vom avea grijă de chiuveta noastră mult mai des. Dacă aveți multe probleme cu muște în bucătărie, este bine să vă uitați ce se ascunde sub scurgerea chiuvetei!

Motivul pentru care este bine să pui pungi pline cu apă în pantofi

Inconfortabil

În medie, femeile dețin 26 de perechi de pantofi. Să recunoaștem, însă, o mare parte dintre aceștia stau probabil în fundul dulapului și nu au mai văzut lumina zilei de mult timp. Se întâmplă deseori să ne întoarcem acasă după cumpărături și să ne dăm seama că acei pantofi pe care i-am cumpărat nu erau atât de confortabili pe cât am crezut (sau sperat) că sunt... Și ce sfârșești prin a face? Îi returnezi și îți cumperi o pereche nouă? Nu e nevoie! Cu acest truc veți putea foarte ușor să vă întindeți pantofii doar un pic mai mult pentru a vă asigura că vi se vor potrivi perfect!

Iată de ce aveți nevoie:

Două pungi cu sistem de închidere
Apă
Un congelator

Iată cum trebuie să procedați:

Umpleți pungile cu apă până la jumătate și puneți-le în pantofi (nu uitați să le închideți mai întâi!). Încercați să împingeți suficient punga în nasul pantofului. Puneți pantofii cu pungile cu apă în ei în congelator și lăsați-i să stea acolo până când apa a înghețat. Apoi, scoateți-i din congelator și lăsați gheața să se dezghețe timp de aproximativ 20 de minute. Pantofii tăi se vor întinde puțin și se vor potrivi mult mai bine decât înainte, potrivit www.tips-and-tricks.co

Cum să cureți pantofii albi acasă fără înălbitor sau detergenți scumpi

Pantofii albi sunt o piesă de bază în garderobă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că purtați un costum, o rochie de plajă sau blugi clasici și un tricou, o pereche elegantă de adidași albi poate fi cel mai versatil articol din dulapul dumneavoastră. Singurul dezavantaj este să înveți cum să cureți pantofii albi odată ce inevitabilele zgârieturi încep să apară, ceea ce, să fim sinceri, se întâmplă de obicei în primele două minute de la punerea lor în picioare. În plus, spălarea acestor pantofi acasă poate părea o sarcină descurajantă dacă încă nu ți-ai dat seama care este cel mai bun mod de a face treaba.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel