Trucuri de curățare surprinzător de simple pentru haine pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Parker Burchfield
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Parker Burchfield

Ne place să avem grijă de cele mai prețioase articole de îmbrăcăminte, dar se mai întâmplă și accidente. Este foarte ușor să vărsați vin roșu pe blugii dvs. preferați, de exemplu. Nu disperați, însă, pentru că există o soluție. Această soluție și alte trucuri uimitoare de curățare a hainelor sunt cele pe care le avem pentru tine astăzi.

Așa se rezolvă o mulțime de frustrări legate de îmbrăcăminte:

Ai vărsat niște vin roșu pe pantaloni sau pe cămașă? Înmuiați o cârpă de vase în vin alb și apoi folosiți-o pentru a șterge pata de vin roșu. Aruncarea unei cantități mari de sare pe pata de vin roșu va ajuta, de asemenea, la îndepărtarea ei.

Preveniți scărițele în ciorapii dvs. noi punându-i în congelator înainte de a-i purta și pulverizând niște fixativ pe ei după ce îi scoateți din nou.

Deții o geantă frumoasă din piele pe care trebuie să o cureți? Luați o periuță de dinți curată și folosiți-o pentru a freca geanta.

Asigură-te că blugii sau jacheta de blugi își păstrează culoarea lăsându-i să se înmoaie într-un amestec de oțet. Umpleți o cratiță sau o găleată cu apă rece și adăugați 240 ml de oțet alb. Puneți blugii acolo pentru puțin timp. Oțetul va face ca blugii să își păstreze culoarea originală. Mirosul de oțet va dispărea atunci când hainele vor fi din nou uscate.

Ți s-au împuținat adidașii? Puneți câteva pungi de ceai în ei și lăsați-i acolo timp de aproximativ 12 ore. Pungile de ceai vor absorbi mirosul. Repetați procesul dacă este necesar.

Bijuteriile tale de argint și-au pierdut strălucirea? Curățați-o cu pastă de dinți! Aplicați puțină pastă de dinți pe un tampon de bumbac și frecați pasta de dinți pe argint. Argintul dvs. va arăta din nou frumos!

Ai pete de grăsime pe haine? Acestea sunt ușor de îndepărtat cu puțin detergent de vase! Picurați un pic de detergent de vase pe pată și frecați. Clătiți-o cu apă și apoi puneți articolul de îmbrăcăminte la spălat.

Petele de transpirație de pe cămășile albe sunt o adevărată pacoste, dar le poți îndepărta cu ușurință cu puțin suc de lămâie. Tamponați niște suc proaspăt de lămâie pe pata de transpirație și apoi puneți cămașa în mașina de spălat. Pata va dispărea!

Pentru cei care purtați fond de ten: este ușor să îl îndepărtați de pe guler cu puțină spumă de ras. Frecați aceasta pe pată pentru a o îndepărta și apoi treceți-o prin mașina de spălat, potrivit .tips-and-tricks.co

Rufele curate încă mai miros urât? Acest truc ingenios va rezolva această problemă

Ai reușit în sfârșit să termini cu grămada imensă de rufe pe care ai tot amânat-o, dar le scoți din mașină cu miros urât. Nimeni nu-și dorește așa ceva. Încetează să mai folosești din ce în ce mai mult detergent și balsam de rufe, asta nu va face ca rufele tale să miroasă mai bine. Îți explicăm cum să rezolvi această problemă.

Mașină de spălat murdară

Nu este vorba de marca detergentului de rufe sau de mirosul balsamului de rufe. Mirosul învechit din rufele tale provine, de cele mai multe ori, de la o mașină de spălat murdară. Înainte de a apela la experți pentru a face o curățare în profunzime a mașinii dvs. de spălat, există câteva lucruri pe care le puteți încerca mai întâi singur. Aveți nevoie cu adevărat de un singur lucru.

Capsulă pentru mașina de spălat vase

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când vă curățați mașina de spălat este să folosiți o cârpă de praf. Folosiți mai întâi o cârpă uscată și apoi intrați cu o cârpă umedă. Scoateți compartimentul pentru detergent și curățați-l bine în apă și săpun. Apoi, curățați piesa de cauciuc de la gura mașinii de spălat cu o cârpă umedă. Și pentru a termina, vei pune - da, într-adevăr - două capsule de spălat vase în mașina de spălat și o vei pune în funcțiune la un ciclu de 90 de grade, potrivit tips-and-tricks.coGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel