Trucul super ușor care invită norocul și prosperitatea în casa și viața ta. Durează doar 5 minute

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Arisa Chattasa
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Arisa Chattasa

Iată ce trebuie să faci pentru a invita norocul și prosperitatea în casa și în viața ta. 

Feng shui este practica de amenajare a spațiului de locuit într-un mod care creează pace și echilibru cu restul lumii. Scopul final este acela de a stabili o sinergie între tine și mediul tău înconjurător, ceea ce duce la o armonie totală.  "Feng shui" înseamnă vânt și apă. Conceptul provine dintr-un poem străvechi care vorbește despre legătura omului cu mediul înconjurător și despre cum trebuie să curgă cu el.

Feng shui funcționează pornind de la premisa că totul, inclusiv lumea în care trăim, este influențat de forțe și energii nevăzute. Scopul acestei practici este de a "debloca" calea, lăsând energia pozitivă să circule liber pentru a crea un spațiu calm și senin.

Trucul super ușor care invită norocul și prosperitatea în casa și viața ta

Folosind feng shui, o modalitate ușoară de a invita norocul și bogăția în casa ta este să cureți ușa de la intrare. În Feng shui, ușa din față este foarte importantă. Este primul lucru pe care îl atingeți atunci când intrați în casă. Se crede că este locul în care energia și bogăția intră în casa ta.

Primul lucru pe care trebuie să îl știți despre ușa din față este că, dacă aceasta dă spre alte uși exterioare, cum ar fi un balcon sau o ușă glisantă din sticlă, aduce ghinion. Banii și norocul bun vor intra, dar vor continua direct afară. (O soluție în acest sens este să construiți un perete sau o barieră care să rețină energia bună și norocul, permițându-le să circule).

Un gând despre ușa de la intrare, sau orice altă ușă care se deschide în zone ale casei tale, este că curățarea ei primește binevenite vibrații bune. Atractivitatea casei tale este vitală în feng shui. În față este locul în care intră chi (energia bună sau rea), așa că ar trebui să fie întotdeauna curată, caldă și primitoare.

TikToker RayRayRayPaTayTayTay, cunoscută și sub numele de Rachel, a decis să testeze ea însăși această convingere. Ea explică faptul că curățarea ușii de la intrare, sau a oricărei alte uși din casă, de altfel, aduce noroc în viața ta. Rachel continuă spunând că una dintre prietenele ei și-a curățat ușile și i s-au întâmplat o sumedenie de lucruri pozitive.


Acum că știm cât de valoroasă este ușa din față a casei tale atunci când atragi norocul și energia pozitivă în casă, există anumite modalități de a curăța ușa în funcție de materialul din care este făcută.

Cum să cureți o ușă din lemn

Toate ușile nu sunt create la fel. Dacă curățați lemnul, începeți prin a amesteca o soluție de curățare formată din apă caldă și detergent de vase. Folosiți o cârpă curată care nu este abrazivă pentru a freca ușor ușa de sus în jos. Apoi, folosiți o cârpă similară separată și apă pentru a îndepărta orice reziduu de săpun. Asigurați-vă că uscați complet ușa din lemn după ce ați șters-o. Finalizați treaba cu un strat ușor de polish pentru mobilă.

Cum se curăță o ușă din fibră de sticlă

Produsele de curățare aspre pot deteriora ușa din fibră de sticlă. În schimb, puteți folosi o combinație de detergent de vase și apă sau ceva natural, cum ar fi oțetul și apa. Pur și simplu adăugați soluția dvs. într-o sticlă cu pulverizator, pulverizați-o pe ușă și ștergeți-o cu o cârpă moale. Dacă doriți să îndepărtați murdăria dură de la curățarea ușii din fibră de sticlă, încercați să adăugați 1/4 cană de bicarbonat de sodiu.

Cum să curățați o ușă de sticlă

Ușile din sticlă sunt frumoase și delicate. Dar nimic nu este mai rău decât o ușă de sticlă tulbure și plină de murdărie. Pentru curățarea sticlei, începeți cu un produs de curățare a sticlei cumpărat din magazin sau o combinație de apă și oțet. Pulverizați ușa și ștergeți în cercuri cu o cârpă sau un prosop de hârtie pentru a minimiza orice dungi care ar putea rămâne în urmă.


Cum se curăță o ușă din oțel

Ușile din oțel sunt unice în sensul că rar le întâlnești pe case. Dar dacă se întâmplă să aveți o ușă de oțel în față, este necesar să o păstrați într-o stare excelentă. Pentru a o curăța, începeți cu un săpun blând și apă, sau cu un detergent universal delicat și o cârpă moale. Curățați apoi ușa cu apă simplă. Dacă ușa dvs. de oțel are acumulări, folosiți vată de oțel sau șmirghel pentru a le îndepărta.

Alte moduri de a aduce noroc cu ușa ta din față

1. Aplicați ulei de mentă pentru a vă ridica vibrația.

Un TikToker pe nume Kara spune că aplicarea uleiului de mentă amestecat cu apă la ușa din față va invita abundența, norocul și bogăția. De asemenea, îți poți ridica vibrația făcând acest lucru. Pur și simplu folosiți o lavetă și amestecul, frecându-l pe ușa din față.

2. Creați și folosiți propria "spălare magică".

Utilizatorul TikTok Amy Harvey a împărtășit propria "spălare magică" pe care a creat-o pentru a curăța ușa de la intrare. Ea începe cu câteva ingrediente simple. În primul rând, mentă pentru prosperitate, noroc și succes. Apoi, rozmarin pentru protecție, vindecare și putere. Adăugați-le pe amândouă într-o cană de apă clocotită pentru a le infuza și, odată răcite, ștergeți ușa de la intrare, "știind că acum chemați protecție și prosperitate în casa voastră", potrivit yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel