Trucul simplu cu un cartof pentru a îndepărta petele de pe haine. Fără pic de efort, vei avea rufele impecabile!

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Când spălăm hainele, putem găsi brusc pete care nu s-au curățat. Când acele pete sunt foarte vizibile și sunt pe haina noastră preferată, folosirea unor produse, precum clorul, poate dăuna foarte tare. De aceea, astăzi vă vom oferi un truc cu un cartof pentru a îndepărta petele de pe haine, fără a deteriora.

Există mai multe trucuri naturale pentru a ajuta la îndepărtarea petelor precum oțetul și chiar bicarbonatul, dar există un alt lucru pe care îl putem folosi și care nu lipsește niciodată din bucătăria noastră: cartoful! Acest aliment este bogat în amidon, care are o mare putere de absorbție împotriva dificultăților petelor, mai ales dacă sunt de clorofilă, adica dacă te-ai murdarit cu „verdele” unor legume sau chiar iarbă.

 

Nu trebuie să cheltuiți banii pe produse scumpe sau toxice, nici să riscați să vă deteriorați hainele cu lichide corozive. Acest truc, pe lângă faptul că este ecologic și natural, nu dăunează hainelor și este cu un aliment pe care îl puteți găsi în orice magazin. Chiar și un cartof vechi în fundul sertarului cu legume va fi la îndemână.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel