Trotinetele electrice, PERICOL în trafic sau necesitate? Titi Aur, întrebare CHEIE: "Subiect complex şi delicat"

Data publicării:
Foto: Marat Mazitov, Unsplash.com
Descriere foto: Foto: Marat Mazitov, Unsplash.com

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre pericolul trotinetelor electrice în trafic, dar şi pe trotuare.

"Este o problemă foarte complexă şi delicată. Avem nevoie de mobilitate în oraşe, mobilitate pentru că este oricum foarte aglomerat, iar trotinetele sunt foarte bune, pentru că nici nu poluează şi sunt foarte practice. În acelaşi timp, povestea e foarte scăpată de sub control la siguranţă. Poate merge oricine pe trotinetă. Faptul că tehnologia avansează atât de mult, atât de repede, e iarăşi în dezavantajul nostru pentru că se merge foarte tare cu o trotinetă uşoară şi cu autonomie mare, se ajunge şi la 50 km/h. Odată scăpată de sub control, când dai de pământ sau de altcineva e foarte grav. Atunci vine întrebarea. Ce să facem? Dacă le ţinem, sunt periculoase, dacă nu le ţinem, ne deplasăm mai greu", a declarat Titi Aur pentru DC NEWS. 

Citește continuarea pe DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel