Triunghiul amoros al fiecărui semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Probabil că ai fost prins între două opțiuni în relațiile romantice la un moment dat, sau chiar încercai doar să decizi ce persoană să urmărești pe Instagram. Și, desigur, fiecare semn zodiacal are un model unic pe care nu îl pot rupe când vine vorba de triunghiuri amoroase. Nu ne crezi? Citeşte mai departe.

Triunghiul tău amoros e 'scris' în stele


BERBEC

Berbecii sunt iubitori, romantici, aprinşi. Ei apreciază pasiunea în relații și le place să facă prima mișcare... ceea ce înseamnă că pot fi impulsivi. Când se întâlnesc cu cineva, sunt prinși între „potrivirea perfectă” și „băiatul rău / fata rea”. Prima opțiune arată bine pe hârtie – au tot ce ar trebui să-și dorească Berbecul la un partener. Dar există ceva despre persoana înflăcărată și periculoasă la care Berbecul nu poate renunța, chiar dacă nu le face bine. Natura lor volatilă ar putea 'frige' Berbecul, dar asta îi face atât de interesanți!

 

TAUR

Conduși de Venus, Taurii sunt romantici incurabili. Ei visează cu ochii deschiși la găsirea partenerului perfect și prețuiesc consecvența și loialitatea. Le ia o veșnicie să treacă peste o despărțire – dar dacă le-ai călcat mândria, Taurul se va încăpățâna să decidă să meargă mai departe. Apoi vor să facă „upgrade” şi să aleagă opţiuni mai bune decât ce au avut atunci când își încep următoarea relație... dar acesta este ceea ce creează triunghiul lor cosmic amoros de fiecare dată. Când sunt fericiți cu noul lor partener, numit „upgrade”, nu se pot abține să pândească ce fac foştii/ fostele lor sau „cel/ cea care le-a scăpat printre degete”. Desigur, nu are sens practic să zăbovim, dar inima Taurului tânjește în secret la dramă.

 

GEMENI

Gemenii tânjesc la relații aventuroase. Viața lor este un vârtej și, mai presus de toate, vor să se distreze. De asemenea, le place în secret puțină dramă și le place să joace ~jocul iubirii~. Găsirea unei persoane care să ţină pasul cu glumele lor este una dintre cele mai mari dorinţe ale Gemenilor. Uneori pot fi prinşi între persoane amuzante sau persoane cu ironii răutăcioase, dar care provoacă râsete cu dramul lor de adevăr. Când Gemenii găsesc pe cineva care îi face să râdă în hohote şi îi stimulează mental, i-ai prins. Și să fim sinceri, Gemenii iubesc să fie într-un triunghi amoros - îi ține pe degete!

 

Citește continuarea pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel