Tristan Tate, totul despre relația cu Alexandra Stan. Adevărul despre pozele deocheate cu cei doi: „Mi-a frânt inima”

Data publicării:
Alexandra Stan, Tristan Tate, colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, Tristan Tate, colaj/ sursa foto Instagram

Tristan Tate și Alexandra Stan au fost într-o relație timp de câteva săptămâni. Ce spune afaceristul despre perioada petrecută alături de artistă?

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste din România. Chiar dacă pe plan profesional se bucură de un succes imens, artista nu poate spune că a avut același noroc și în ceea ce privește dragostea. De-a lungul timpului, aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri cu fosții ei iubiți. 


În urmă cu ceva timp, în spațiul public au apărut mai multe fotografii în care Alexandra Stan apare în ipostaze deocheate alături de Tristan Tate. Chiar dacă s-a vehiculat că acestea ar fi fost difuzate de către afacerist, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu infirmă aceste zvonuri și are doar cuvinte de laudă la adresa vedetei. 


„Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea”, a declarat Tristan Tate la Antena Stars.


Ba mai mult, acesta susține că a fost îndrăgostit de Alexandra Stan și îi pare foarte rău că lucrurile dintre ei s-au terminat. Tristan Tate susține că acele poze au fost distribuite către mai multe persoane, deoarece Alexandra nu este deloc o fire timidă. 


„Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima...”, a mai spus afaceristul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel