Trezire la realitate pentru ȘASE zodii până pe 12 ianuarie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Trezirea la realitate se datorează retrogradării lui Marte. Deși a început la 30 octombrie și se termină la 12 ianuarie 2023, vom simți efectele acestui eveniment până pe 25 martie. Vorbim despre o planetă personală, așa că o să resimțim destul de puternic acest tranzit. Iată ce le așteaptă pe cele ȘASE zodii!

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor a adus multă confuzie, răzgândiri sau schimbări stresante. Reușește să ne testeze cunoștințele, răbdarea, dar și cuvintele pe care le folosim. Energia Gemenilor se referă și la adaptabilitate, progres intelectual, comunicare și multitasking. Ne dăm seama și de modul în care s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră de zi cu zi. Poate să apară și reconversia profesională.

Cu siguranță, retrogradarea lui Marte ne-a obligat pe toți să descoperim și alte posibilități. Este un tranzit stresant, dar și unul plin de oportunități. 

Care sunt zodiile ce vor fi în continuare testate de Marte retrograd, până pe 12 ianuarie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii primesc niște avertizări destul de serioase în perioada lui Mercur retrograd. Să ne amimtim că Marte este cel care guvernează această zodie. De aceea, până la jumătatea lunii ianuarie, cei cu zodia Berbec sau cu marcaj de Berbec trebuie să aibă grijă la tot ce ține de drumuri, dar și în zona de transporturi. Poate că vrei să începi școala de șoferi, să cumperi o mașină sau să vinzi un autoturism. Ai mare grijă în acest interval la toate aceste aspecte.

Se impune atenție și la toate documentele pe care le ai de semnat, dar și la negocieri. Berbecii tind să fie mai vocali decât alții până pe 12 ianuarie, așa că fii atent și la zona de comunicare. Nu uita că este important modul în care te exprimi. În final, pot să apară și dicuții sau certuri mai aprinse cu rudele sau vecinii, fără un motiv concret. Furia poate fi transformată în ceva util. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru că Marte este retrograd în semnul lor până la 12 ianuarie, Gemenii sunt chiar protagoniștii acestui tranzit. Poți să observi că nu ai suficient curaj să faci anumite acțiuni, că nu ai prea multă stimă de sine și că nu te bucuri nici de cine știe ce energie la început de an.

Vei simți nevoia de o pauză, mai ales că ești marcat mai mult de retrogradarea lui Marte. Te simți cam vlăguit. Marte este cel care aduce multă agresivitate și furie, așa că ai grijă la modul în care discuți cu ceilalți, s-ar putea să-i rănești ușor. Nu în ultimul rând, s-ar putea să apară sau să revină și anumite probleme de sănătate, pe care ai crezut că le-ai vindecat.â

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel