Trendurile în materie de unghii pentru toamna anului 2023. Tina Dobre, nail artist, explică: „Se poartă foarte mult la ora actuală”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Tina Dobre, nail artist și trainer, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt trendurile în materie de unghii pentru toamna anului 2023.

Vara este aproape de final, așa că fashionistele caută modele noi de unghii care să fie în tendințe în toamna 2023. Trendurile indică o preferință pentru naturalețe în noul sezon rece, dar nici iubitoarele de nail art extravagant nu sunt lăsate deoparte și au de unde alege.

Trendurile în materie de unghii pentru toamna anului 2023

Tina Dobre, nail artist și trainer, a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, acolo unde a dezvăluit care sunt trendurile  în materie de unghii pentru toamna anului 2023.

„Este foarte important să cunoaștem anatomia unghiei, pentru că, în funcție de fiecare tip de unghie, noi, ca tehnicieni, știm ce lungime să îți faci tu, ce lungime îți va rezista, ce formă pot să îți fac eu. Ca și trenduri și ce se poartă acum, sunt în vogă unghiile slim. Unghiile slim au apărut acum câțiva ani, ce-i drept, dar toată lumea fugea de această arhitectură, tocmai pentru că se făceau foarte în sus și erau unghiile acele, avion. Dacă spun unghii avion, cu siguranță sunt foarte multe persoane care își dau seama despre ce vorbesc, doar că slimul nu este despre asta. Nu sunt unghii care zboară, nu sunt unghii făcute în sus. Ele încearcă să imite cât mai mult unghia naturală, să fie o unghie dreaptă și subțire. Dacă este subțire, nu înseamnă că nu are rezistență. Noi, ca și tehnicieni, trebuie să știm cum să o construim, pentru că este o formă destul de complexă. Slimul se poartă foarte mult la ora actuală, pentru că poți să faci un design simplu, minimalist și poți să ai o manichiură super wow, care va atrage atenția. Cea mai mare cerere la noi în salon este manichiura scurtă, naturală sau manichiura cu ojă semi-permanentă. Doar că, această naturalețe, simplitate nu este chiar atât de ușoară. La cursuri întâlnesc foarte des problema aceasta, pentru că pare totul simplu. În momentele în care fetele se apucă de treabă îmi spun că nu e simplu cum părea. 

Trebuie să muncești foarte mult, ca și tehnician, să exersezi și să îți dorești. Astfel, vei avea și rezultate, o să poți să faci și unghii scurte frumoase și unghii lungi frumoase. legat de unghiile scurte, toată lumea are impresia că este foarte simplu să faci unghii scurte, dar, de fapt, unghiile scurte sunt cele mai greu de făcut, pentru că nu ai spațiu unde să te desfășori și să faci prea multe greșeli și reparații. Spre exemplu, la o unghie lungă, ai greșit ceva, ai băgat pila, pilești și foarte repede se rezolvă problema, ”, a spus nails artistul. 

Ce nuanțe se poartă în toamna acestui an

Odată cu scăderea temperaturile, articolele vestimentare au devenit mai lungi, straturile de haine mai multe, iar culorile mai închise și puternice, toamna fiind considerat cel mai plăcut anotimp din punct de vedere al coloristicii naturii. Acest lucru se poate observa și-n gama largă de nuanțe de ojă pe care domnișoarele și doamnele le aleg pentru a-și împodobi frumoasele degete, atât de la mâini, cât și de la picioare.

„Legat de nuanțe, cele mai cerute sunt culorile naturale. Dacă te uiți pe internet, o să vezi stilul acela de femei foarte bogate, dar foarte clasic, elegante și simple și o să vezi unghii scurte, nude sau chiar transparente”, a mai spus Tina Dobre. 

Urmărește interviul integral mai jos: 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel