Trei ZODII sunt avantajate de Univers după 2020! Toți vor în locul lor

Data publicării:
Alemko Coksa, pixabay
Descriere foto: Alemko Coksa, pixabay

În decembrie 2020, va avea loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn, cea responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani.

„Conjuncția Jupiter - Saturn din Vărsător, care se întâmplă pe 21 decembrie 2020, va avea un impact foarte mare asupra Gemenilor, Vărsătorilor și Balanțelor, care au o pilă în următorii 20 de ani, pentru că Jupiter și Saturn în Vărsător dau tendința în următorii 20 de ani. Deci, voi aveți o pilă de la Univers”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Ultima conjuncție din 2000 s-a petrecut în semnul Taurului și cu toții am trăit sub influența consumerismului. Dar cea din 2020 se va petrece în semnul Vărsătorului, cel al internetului și al umanității. Pregătiți-vă pentru schimbări atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF”, a transmis Daniela Simulescu.

„Contează informația, schimbarea, surpriza, experimentarea, noul, joaca, încercarea, dispoziția spre altceva, mintea. Vom dori timp foarte mult pentru noi, pentru dezvoltarea noastră personală”, a subliniat Daniela Simulescu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel