Trei ZODII au un avantaj uriaș în următorii 20 de ani! Succes peste succes

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Evenimentul astrologic al anului 2020 a fost Marea Conjuncție Jupiter - Saturn în semnul Vărsător, care a avut loc pe 21 decembrie.

De ce Marea Conjuncție, așa cum a fost ea denumită, este importantă chiar și acum? Pentru că a fost și este responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani. Jupiter este planeta viitorului, a expansiunii, creșterii, oportunităților, șanselor, dar și a dreptății și evoluției. Saturn este planeta limitelor, restricțiilor, constrângerilor, structurii, disciplinei, construcției, blocajelor, maturității.  

Următoarele cuvinte sunt cheie: informație, schimbare, surpriză, experiment, nou, joacă, încercare. Vin schimbări importante, atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF. Schimbarea însă, uneori, nu va fi așa cum ne-am dori noi, iar multe planuri au fost și vor fi răsturnate. 

Dacă până acum oamenii au mai arătat rezistență față de online, inovație, inteligență artificială, automatizare, spiritualitate, în următorii ani ne vom grăbi în a trăi cu adevărat scenariile SF, potrivit astrologului DCNews, Daniela Simulescu.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel