Trei titluri anunţate pentru viitorul film Spider-Man 3: "Home-Wrecker", "Phone Home" şi "Home Slice"

Data publicării:
Spider Man, foto Instagram
Descriere foto: Spider Man, foto Instagram

Cei trei protagonişti ai seriei Spider-Man, Tom Holland, Jacob Batalon şi Zendaya, au anunţat marţi titlul viitorului lungmetraj din această franciză sub trei denumiri diferite: "Home-Wrecker", "Phone Home" şi "Home Slice".

Fiecare actor a postat pe contul său de Instagram o imagine de la filmări însoţită de un titlu diferit, fapt ce a generat confuzie în rândul fanilor universului Marvel, care s-au întrebat dacă filmul va avea trei titluri, dacă este vorba de un concurs pentru a alege titlul, sau de o glumă promoţională.

"Sunt foarte emoţionat să anunţ noul titlu de la Spider-Man. De abia aştept să vadă toţi ce am pregătit", a scris Tom Holland, actorul care îl interpretează pe Spider-Man. Într-o serie de interviuri, Holland a asigurat că este vorba de filmul "cel mai ambiţios", din această serie la care a participat.

Dacă titlul postat de el a fost "Phone-Home", Zendaya a anunţat titlul "Home-Slice", în timp ce Jacob Batalon a optat pentru "Home-Wrecker".

Unele bloguri de specialitate au considerat că ar putea fi o referire la numeroasele povestiri prezentate în film, deşi Marvel nu a făcut declaraţii în acest sens.

Tom Holland, care îl interpretează pe supereroul Spider-Man, a avut un rol fundamental în negocierile purtate între preşedinţii studiourilor Disney şi Sony pentru a ajunge la un acord privind drepturile asupra acestui personaj al universului Marvel, de unde a fost pe punctul de a dispărea, notează Agerpres.

Până atunci, cei doi giganţi ai divertismentului au stabilit ca filmele cu Spider-Man să aparţină Sony, proprietar al drepturilor, iar Disney să-l poată include ca personaj în restul filmelor realizate de Marvel Studios. Însă, Disney a dorit să reexamineze acordul şi să împartă cu Sony, atât finanţarea cât şi încasările derivate din filmele din franciza Spider-Man, lucru respins iniţial de Sony.

Spider-Man: Far From Home" (2019) este filmul care a adus cei mai mulţi bani în cei 95 de ani de existenţă ai studioului, cu încasări de peste 1,1 miliarde de dolari în întreaga lume.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel