Trei actori celebri care ar fi putut să-l înlocuiască pe James Corden în ”The Prom a lui Ryan Murph”

Data publicării:
James Corden, foto instagram
Descriere foto: James Corden, foto instagram

The Prom a lui Ryan Murphy este filmul care a apărut recent pe Netflix.

Potrivit BUZZFEED, filmul The Prom a lui Ryan Murphy  se bazează pe un musical de pe Broadway din 2018 realizat de Matthew Sklar, Chad Beguelin și Bob Martin. 

Mulți au comparat ceea ce James a încercat să facă cu personajul public real al lui Nathan Lane este ceva fabulor. 

 Nathan este un actor premiat cu Tony, recunoscut în întreaga lume pentru munca sa pe scenă în The Producers, Guys and Dolls , Angels in America și A Funny Thing Happened on the Way to the Forum . El este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile sale TV și de film.

Însă cine ar fi putut să îl inlocuiască pe actor. Am desoperit top 3 personaje care ar fi putut să îl înlocuiască pe James Corden  „Balul de spectacol”

1. Harvey Fierstein vezi aici pozele

 Harvey este cunoscut pentru scrierea cărților pentru musicalurile La Cage aux Folles și Kinky Boots, precum și pentru originea rolului Ednei Turnblad în producția Broadway din 2002 a Hairspray ! Să ne amintim că Barry Glickman ar trebui să aibă aproximativ aceeași vârstă cu personajul lui Meryl, Dee Dee, deci acest casting ar fi fost perfect. Ca și cum, sunt FR eviscerat că nu era Harvey.

2. Tituss Burgess. Vezi aici pozele. 

Absolventul Titimmy al lui Kimmy Schmidt, cu siguranță ar fi luminat ecranul ca lider masculin în The Prom. După ce a apărut în numeroase producții de pe Broadway - inclusiv Jersey Boys, The Little Mermaid și Guys and Dolls - a câștigat mii de fani din întreaga lume cu incredibilul său timp comic și vocea robustă a tenorului, Tituss pare absolut nebunesc!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel