„O mașină l-a nimicit”. Treat Williams a murit in urma unui accident de motocicletă. Actorul avea 71 de ani

Treat Williams Sursă foto: Youtube/ Netflix
Descriere foto: Treat Williams Sursă foto: Youtube/ Netflix

Treat Williams, starul din „Everwood and Hair”, a murit în urma unui accident de motocicletă. Actorul avea 71 de ani. 

Celebrul actor a lăsat în urmă o văduvă și doi copii. 

 

Vestea a ajuns de luni la revista People, fiind anunțată de agentul vedetei, Barry McPherson.

 

„A fost ucis în această după-amiază. Făcea stânga sau dreapta, iar o mașină l-a nimicit”, spunea agentul său. „Sunt devastat. Era cea mai de treabă persoană. Era atât de talentat.”, a mai spus acesta.

„Era actorul actorilor. Realizatorii de filme îl iubeau. A fost  inima Hollywood-ului încă de la sfârșitul anilor 1970. Era mândru de performanța sa de anul acesta. Era atât de fericit cu ce am reușit să-i găsesc . A avut o carieră balansată.

 

Jacob Gribble, șeful pompierilor din Dorset, Vermont, spune revistei People că accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 5 după-amiaza, pe Ruta 30, lângă Dorset, Vermont.

Conform lui Gribble, accidentul a implicat o singură mașină și motocicleta actorului. Cei de la fața locului spun că motociclistul a fost singura persoană rănită, iar un elicopter a fost chemat pentru a îl duce la un spital din New York.

Departamentul de Incendiu Manchester  a confirmat chemarea de urgență și a pregătit un loc de aterizare.

 

Cu toate acestea, Poliția afirmă că investigația se află abia la început, iar echipa de investigații se va întoarce la locul accidentului azi, pe 13 iunie, pentru a continua cercetările.

Cariera actorului datează încă din 1975, când și-a făcut debutul în domeniu prin thriller-ul „Deadly Hero” (n.r. Eroul Mortal). Din acel moment a început să preia tot mai multe roluri, incluzând roluri în filmele The Ritz și The Eagle Has Landed, din anul 1976.

În 1979, cariera sa a atins un apogeu, când a jucat rolul lui George Berger în filmul Hair, bazat pe muzicalul Broadway. Acest rol i-a adus nominalizarea pentru  Globul de Aur pentru cel mai nou star al anului. Mai târziu, a mai câștigat un Glob, dar de data aceasta, pentru cel mai bun actor într-un film de dramă. Este vorba despre filmul Prince of the City, din 1981.

În 2002, a început rolul lui Dr. Andrew ”Andy” Brown on the WB's Everwood. A jucat pe tot parcursul seriei, fapt ce i-a adus nominalizarea pentru SAG Award  pentru performanță extraordinară din partea unui bărbat în filme dramă, în anii 2003-2004.

A excelat în cariera sa timp de 4 decenii și a fost în filme precum Steven Spielberg's 1941 and Heart of Dixie și show-uri ca Blue Bloods, The Late Shift, Chicago Fire și Chesapeake Shores.

În urma decesului acestuia, rămâne soția sa, actrița Pam Van Sant, și cei doi copii ai lor, Gill și Ellie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 iun 2023, 09:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience