Traumele care i-au marcat viata lui Miley Cyrus: "Am trecut printr-o mulțime de traume și pierderi"

Data publicării:

Miley Cyrus a vorbit despre problemele prin care a trecut de-a lungul timpului, dar și despre modul în care a reușit să se vindece de ele.

Discutând pe talk-show-ul Scandanavian, Skavlan, Miley Cyrus, în vârstă de 27 de ani, a vorbit despre modul în care a tratat pierderile și traumele recente din viața ei: arderea casei sale din Malibu în 2018, divorțul de Liam Hemsworth anul trecut și moartea bunicii sale în august :„Cred că sentimentele mele se schimbă foarte drastic tot timpul. Fiecare experiență pe care o avem la fiecare secundă schimbă modul în care îți percepi viața” , a spus aceasta în cadrul emisiunii.

Miley Cyrus nu găsește o terapie în lacrimi  atunci când vine vorba de despărțiri: "Am trecut printr-o mulțime de traume și pierderi în ultimii câțiva ani: am avut un incendiu în casă în Malibu, unde mi-am pierdut casa, am divorțat recent,am ierdut-o pe bunica mea. Într-un fel, nu am petrecut prea mult timp plângând și nu pentru că îmi era frică sau că încercam să evit să simt ceva, ci doar pentru că nu puteam să schimb nimic", a recunoscut artista.

În loc de lacrimi, Miley Cyrus se vindecă „prin mișcare”, a dezvăluit ea: „Mă vindec călătorind și întâlnind oameni noi. Pe măsură ce pierzi o persoană, o altă persoană vine în viața ta ”, a explicat cântăreața. Miley a întâmpinat o nouă iubire în viața ei după încheierea căsătoriei sale de opt luni cu Liam, pe care a anunțat-o în august 2019.

Instrumentul lui Miley Cyrus pentru a face față vremurilor grele și dureroase, „merge mai departe”.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel