Trauma suferită de Carmen Brumă în adolescență, când era supraponderală: „Afectează tot parcursul vieții adulte

Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a vorbit despre trauma suferită în adolescență, când se lupta cu kilogramele în plus. 

Carmen Brumă arată impecabil la vârsta de 46 de ani. Este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness de la noi din țară, dar și una dintre cele mai râvnite femei, întrucât deține, fără îndoială, formele ideale. Partenera de viață a lui Mircea Badea este foarte atentă cu stilul de viață pe care-l are în prezent, petrecând ore în șir în sala de fitness, dar axându-se și pe o dietă echilibrată. Cu toate astea, vedeta nu a arătat dintotdeauna așa. În adolescență, Carmen Brumă a suferit datorită kilogramelor în plus pe care le avea. 

Trauma suferită de Carmen Brumă în adolescență, când era supraponderală

Carmen Brumă a trăit o adevărată traumă în adolescență, când s-a confruntat cu kilogramele în plus. Mai exact, vedeta cântărea 87 de kilograme, iar acest lucru a demoralizat-o complet. În acele momente, soția lui Mircea Badea recunoaște că îi scăzuse foarte mult stima de sine și simțea că nimeni nu o înțelege. 

„O eră foarte agresivă, într-adevăr. Eu însămi sunt o fostă adolescentă supraponderală, am avut nu mai puțin 87 de kilograme, asta înseamnă 37 de kilograme peste greutatea pe care o am la acest moment și știu ce înseamnă trauma cauzată de aceste kilograme în plus și disconfortul fizic real pe care îl ai, dublat de oprobiul societății, de presiunea care e pusă, mai ales la vârsta respectivă, și de incertitudinile și lucrurile complicate prin care treci la vârsta adolescenței. Fără să ai aceste probleme de greutate, ele vin peste o cohortă de stări emoționale.

Insecuritatea, neîncrederea în sine, fuga pământului de sub picioare, neînțelegerea ta și a lumii din jur, negăsirea unui scop, toate astea fac parte din ceea ce simte un adolescent și fără să aibă probleme de greutate. Cu atât mai mult în momentul în care ai astfel de probleme, e greu, e traumtizant și, din păcate, foarte multe dintre fetele și adolescenții, care trec prin asta, ies cu mari traume care-i afecteaza pe tot parcursul vieții adulte și cred că este necesar ca un părinte ca un adult să îi ajute să ducă această bătălie cu kilogramele în plus, alături de ei.”, a declarat Carmen Brumă, pentru VIVA!

Cum s-a schimbat viața lui Carmen Brumă

Carmen Brumă a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet, după ce a ajuns la forma dorită. Acum, vedeta se simte mult mai încrezătoare și mai stăpână pe ea.

”Mă simt mult mai stăpână pe mine, mă simt mult mai încrezătoare, cu mai multă experiență, cu o mai mare capacitate de a înțelege lucrurile prin care am trecut și de a extrage lucrurile bune, cu mai multă reziliență și, sper eu, mai înțeleaptă.”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus.

Ritualul de frumusețe peste care Carmen Brumă nu sare niciodată

Carmen Brumă spune că mai are câteva secrete, pe care le-a transformat în timp în adevărate ritualuri. Așa își ține tenul departe de riduri și de imperfecțiuni, spune ea. 

„Eu cred că atunci când vrei să fii îngrijită și frumoasă, să-ți păstrezi atuurile pe care ți le-a dat natura pe termen lung e foarte important să fi constantă. Din punctul meu de vedere, demachierea dimineața și seara reprezintă un ritual de la care nu trebuie să te abați”, a mărturisit Carmen Brumă, potrivit spynews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iun 2023, 20:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience